Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover1

Hør om det at brænde igennem og smide nervøsiteten væk

Lise Rønne Foredrag

Lise Rønne

Redaktør og autodidakt tv-vært - Inspirerende foredrag om at komme af med sin nervøsitet og brænde igennem.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Lise var fantastisk indlevende, og hun hviler så meget i sig selv på scenen at man faktisk kan blive helt misundelig."

Dorte Mejlby - Kursuslex Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Lise Rønne

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lise

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Trods sin unge alder har Lise Rønne samlet sig en enorm erfaring i mediebranchen både foran og bag kameraet – blandt andet som seerfavorit på adskillige programrækker og store shows. I de underholdende og inspirerende Lise Rønne foredrag fortæller hun om at brænde igennem og smide nervøsiteten væk. 

Lise Rønnes speciale er live-udsendelser, og hun har indtaget scener i vores største underholdningsprogrammer, såsom det store Internationale Melodi Grand Prix, Her Er Dit Liv, Aftenshowet og Danmarkshistoriens største underholdningsshow, X Factor. For DR har hun været et sikkert valg. Med sit vindende væsen fanger hun både de yngre og ældre seere. Og så har hun de senere år med stor succes inspireret massevis af danskere med sine foredrag.

Lise Rønne kom som 22-årig i praktik på tv-stationen MTV i London som producerassistent. Hun har været studievært på Boogie (DR1), Rundfunk (TV 2), Ungefair (DR1) og Dagens Danmark (DR1). Hun arbejdede fra den 1. januar 2006 på halv tid på TV-Avisen og halv tid på Dagens Danmark. Fra den 1. januar 2007 blev hun researcher og reporter på DR1’s Aftenshowet og endelig fra den 1. august 2007 som redaktør.

Foruden sine evner som foredragsholder er Lise Rønne også en rutineret og flittig ordstyrer og konferencier. Med stor professionalisme og indlevelse formår hun på underholdende vis at skabe en rød tråd igennem hele jeres arrangement.

Se foredrag med Lise Rønne

  Lise Rønne foredrag

  Brænd igennem! – lad ikke nervøsiteten blive en showstopper

  • Lise Rønne er kendt som den smilende og selvsikre værtinde. Hun indtager de største scener med en nærmest provokerende lethed. Virkeligheden er dog en anden. Lise Rønne har hele sit liv været ved at dø af skræk, når hun har skulle optræde eller tale for en forsamling.
  • I sit underholdende og lærerige oplæg tager Lise Rønne dig med bag scenen og giver et stærkt indblik i, hvad hun selv har gjort – og til stadighed gør – for aldrig at lade nervøsiteten og tvivlen vinde. Lise Rønne viser hvilke øvelser og værktøjer, der virker for hende, så hun gang på gang formår at udkomme som den bedste version af sig selv. Hun lader os hver især prøve dem på egen krop.
  • Målet er simpelt. Hver enkelt deltager går derfra med et ordentligt skud selvtillid og med redskaberne til at løfte enhver præstation markant. Lises klare budskab er nemlig, at når hun kan – så kan alle vi andre også!

Referencer

Lise var fantastisk indlevende, og hun hviler så meget i sig selv på scenen at man faktisk kan blive helt misundelig.

Dorte Mejlby

Kursuslex

Lise er en i særklasse nærværende og spændende formidler. Det blev en stjernestund ud over det sædvanlige. En vidunderlig livsbekræftende aften. Vi kan varmt anbefale hende som foredragsholder.

Britt Enna

FOF Sønderborg

Lise truly entertained us with her professionalism and charming person. She definitely won the hearts of all 700 people present and I have to say that she is really funny…We all loved her sense of humour and her ability to adapt to her audience.

Patricia Adriana Dielemans

Maersk Oil

Hun er simpelthen så skøn, indlevende, nærværende og taler rigtig meget med deltagerne. Klart dagens bedste indlæg med super brugbare tricks til, hvordan jeg præsterer bedre. Dem vil jeg bruge og give videre, hvor de kan gavne!

kursusdeltager, ’Kvinder Med Passion’

Teknologisk Institut

Lise var super professionel og dygtig.

Marie Brandstrup Larsen

PS Communication
Uforpligtende forespørgsel på Lise Rønne

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lise Rønne
Lise Rønne

5 ud af 5 stjerner

"Lise var fantastisk indlevende, og hun hviler så meget i sig selv på scenen at man faktisk kan blive helt misundelig."

Dorte Mejlby - Kursuslex Se alle referencer

Foredragsemner med Lise Rønne