Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Lise Rønne

Redaktør og autodidakt tv-vært

Trods sin unge alder har Lise Rønne samlet sig en enorm erfaring i mediebranchen både foran og bag kameraet – blandt andet som seerfavorit på adskillige programrækker og store shows. I de underholdende og inspirerende Lise Rønne foredrag fortæller hun om at brænde igennem og smide nervøsiteten væk. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Lise Rønnes speciale er live-udsendelser, og hun har indtaget scener i vores største underholdningsprogrammer, såsom det store Internationale Melodi Grand Prix, Her Er Dit Liv, Aftenshowet og Danmarkshistoriens største underholdningsshow, X Factor. For DR har hun været et sikkert valg: med sit vindende væsen fanger hun både de yngre og ældre seere. Og så har hun de senere år har hun med stor succes inspireret massevis af danskere med sine foredrag.

Lise Rønne kom som 22-årig i praktik på tv-stationen MTV i London som producerassistent. Hun har været studievært på Boogie (DR1), Rundfunk (TV 2), Ungefair (DR1) og Dagens Danmark (DR1). Hun arbejdede fra den 1. januar 2006 på halv tid på TV-Avisen og halv tid på Dagens Danmark, indtil hun fra den 1. januar 2007 blev researcher og reporter på DR1’s Aftenshowet og endelig fra den 1. august 2007 som redaktør.

Foruden sine evner som foredragsholder er Lise Rønne også en rutineret og flittig ordstyrer og konferencier. Med stor professionalisme og indlevelse formår hun på underholdende vis at skabe en rød tråd igennem hele jeres arrangement.

  Lise Rønne foredrag

  Brænd igennem! – lad ikke nervøsiteten blive en showstopper

  • Lise Rønne er kendt som den smilende og selvsikre værtinde, som indtager de største scener med en nærmest provokerende lethed. Virkeligheden er dog en anden, for Lise Rønne har hele sit liv været ved at dø af skræk, når hun har skulle optræde eller tale for en forsamling.
  • I sit underholdende og lærerige oplæg tager Lise Rønne dig med bag scenen og giver et stærkt indblik i, hvad hun selv har gjort – og til stadighed gør – for aldrig at lade nervøsiteten og tvivlen vinde. Lise Rønne viser hvilke øvelser og værktøjer, der virker for hende, så hun gang på gang formår at udkomme som den bedste version af sig selv, og hun lader os hver især prøve dem på egen krop.
  • Målet er, at hver enkelt deltager går derfra med et ordentligt skud selvtillid og med redskaberne til at løfte enhver præstation markant. Lises klare budskab er nemlig, at når hun kan – så kan alle vi andre også!
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lise Rønne

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lise Rønne

Foredragsemner med Lise Rønne