Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få en chance for at få et kig bagom scenen hos en folkekær skuespiller

Lisbet Lundquist Foredrag

Lisbet Lundquist

Forfatter og skuespiller. Holder foredrag om sit liv på farten og forsiderne, men også privatlivet og dets bagsider.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lisbet Lundquist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Listbet Lundquist har tilbragt mange år på den danske skuespil scene og har i den anledning givet danskerne mange grin og gode stunder. Lisbeth vil i sine foredrag fortælle om sit liv på farten og forsiderne, men hun vil også reflektere over privatlivet og dets bagsider. Her var hendes liv fyldt med glæder, sorg, store valg, familie og overvældende kærlighed.

Lisbet Lundquist har i sit liv brugt mange timer i spotlightet både som model og skuespiller. I sin karriere har hun medvirket i mere end 30 danske film og lige så mange teaterforestillinger, hvilket har budt hende på mange oplevelser som et kendt ansigt – nogle mere fornøjelige end andre. Lisbet har i “Hvor er stjernerne når det er lyst” (2018) skildret sit frodige liv. I sine foredrag vil hun fortsat fortælle videre om sit liv med sin sprudlende og humoristiske charme.

Et foredrag med Lisbet Lundquist giver dig:

  • En livsfortælling, der både giver anledning til latter, smil og refleksioner
  • En chance for at få et kig bagom scenen hos en folkekær skuespiller
  • En foredragsholder, der ønsker at være nærværende og til stede sammen med sit publikum

Lisbet er født i år 1943, og hun har følt livets glæder og sorg på egen krop – mange gange. I sine foredrag fortæller hun om sit liv lige fra barndommens spæde skridt til nu. Lisbet har altid gået efter at leve livet til fulde, hvor skemaet helst skulle være fyldt med jobs, rejser og fest og farver i blandt sine venner som f.eks. Dirch Passer. Hun har mærket kærligheden tre gange, hvor hendes voksne forelskelse i Søren Østergaard blev den omvæltende af slagsen. Udadtil lyder Lisbets liv til at have været sus og dus, men Lisbet har bestemt også mærket nogle knups undervejs. Lisbet lukker publikum ind i nogle af sorgens og skuffelsens stunder, hvor det føltes som om, at det hele var ved at falde fra hinanden.

Lisbet har de seneste år udvist stort talent som forfatter, og rosen af hendes bog “Hvor er stjernerne når det er lyst” har været stor i de danske medier. Jyllandsposten kalder det for “en elskling af en bog”, og Berlingske har skrevet, at Lisbet er “et stort og frodigt fortælletalent”. Ligeledes er Politiken imponeret af Lisbets hukommelse, da hun skildrer sin barndom, som var det i går. Det er alt sammen kvaliteter, som du også kan se frem til i foredraget!

Se foredrag med Lisbet Lundquist
Lisbet Lundquist foredrag

Hvor er stjernerne når det er lyst

Lisbet Lundquists fjerde bog, “Hvor er stjernerne når det er lyst” (2018), har fået meget smukke anmeldelser. Hun bliver bl.a fremhævet for sin helt enestående evne til at huske og til at skildre en barndom i 50’ernes Danmark.

I foredraget kommer du tæt ind på Lisbet Lundquist. Du kender hende som en fantastisk skuespiller, men her finder du ud af, hvad hun er støbt af, hvad hun har oplevet, og hvordan hendes liv gik fra universitetsstuderende over modelarbejde til kreativ skuespillerinde. Det lå måske i kortene fra barnsben, for Lisbet var “en urolig elev og hørte ikke altid efter” i følge folkeskolens lærer.

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbets fjerde bog “Hvor er stjernerne når det er lyst” (2018), og foredraget er en fortælling om Lisbets liv lige fra den tidlige barndom i en fordomsfri kulturradikal familie med to brødre, til hun er en voksen kvinde.

Hun fortæller åbent om livets smerte og forhåbninger, og om hvordan alle døre åbnede sig i de unge år. Her var der plads til at drømme om den store kærlighed og en spændende karriere.

Lisbet er en dygtig skuespiller, der kan sætte sig ind i enhver rolle. Man skulle ikke tro, at hun til tider har følt sit skuespil helt håbløst, men i foredraget fortæller hun, hvordan hun i begyndelsen har følt sig komplet talentløs. Og siden i en periode fik sceneskræk.

Glæd dig til at møde forfatteren Lisbet Lundquist uden skuespillerens masker, og lad dig fænge af en humoristisk livsfortælling.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Lisbet Lundquist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lisbet Lundquist