Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Leg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Leg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Leg

  • Vi kan alle lege – eller vi kunne i hvert fald engang. Nogle mennesker vedbliver med at have et legende sind mens andre, som vi kender det fra børnelitteraturen, må forlade Ønskeøen, Narnia og Fantásien for evigt.
  • Overlever vi længe nok, ja, så bliver vi alle voksne, men glemmer vi at lege? Eller begynder vi bare at lege på en anden måde? F. eks. i forbindelse med sportsklubben, som del af arbejdet eller i soveværelset?
  • Der findes mange former for leg, naturligvis ikke mindst blandt børn, hvor man både finder tumlelege, rollelege og lege, der mere tager karakter af spil.
  • Foredrag om leg vil typisk tage udgangspunkt i børns legeuniverser, men også med mulige afstikkere i retning af spil, sport og måske også kunst og/eller andre kreative udfoldelser, som er beslægtede med legens natur eller univers.