Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Ledelsesværktøjer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Ledelsesværktøjer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Ledelsesværktøjer

  • Det at være leder handler ikke bare om at være den, der bestemmer – i hvert fald ikke for de gode af slagsen. Der kræves meget mere.
  • En god leder har brug for gode ledelsesværktøjer; det kan f. eks. handle om administrative og økonomiske værktøjer, men også strategier i forhold til motivation, mentalitet og sådan noget som konflikthåndtering.
  • Hvilke forskellige former for ledelsesværktøjer findes indenfor hvilke ledelsesformer? Hvordan kan ledelsesværktøjer hjælpe, også helt konkret, i det daglige?
  • Foredrag om ledelsesværktøjer kigger nærmere på emnet og forsøger at byde ind med svar på den slags spørgsmål.