Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Ledelsesteori

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Ledelsesteori. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Ledelsesteori

  • Ledelsesteori handler naturligvis om hvordan man bliver en bedre leder, men der gives mange bud, også alt afhængigt af hvad det er der skal ledes.
  • Der er naturligvis forskel på om man leder en mellemstor sjællandsk virksomhed, et fynsk fodboldhold eller driver et teater i Århus. Men der er også nogle fællestræk.
  • Hvilke forskellige ledelsesformer findes der, hvilke traditioner? Hvilke former for ledelse fungerer bedst i hvilke situationer og under hvilke forhold?
  • Foredrag om ledelsesteori kigger nærmere på forskellige ledelsesformer og strategier og forsøger også at byde ind med råd og vejledning.