Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Ledelseskommunikation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Ledelseskommunikation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Ledelseskommunikation

  • Ledelseskommunikation handler om hvordan virksomheder, firmaer, projekter kommunikerer fra ledelsesplan. Dette kan både være internt, til ansatte og medarbejdere, og eksternt, til samarbejdspartnere, kunder eller omverdenen i al almindelighed.
  • Det er aldrig ligegyldigt hvordan der kommunikeres, bestemt heller ikke, når der tales ledelseskommunikation. Her er det vigtigt, at man nøje overvejer sine kommunikative udspil, ikke mindst fordi der ofte vil være flere modtagere og ofte kan være tale om en form for envejskommunikation.
  • Hvad er ledelseskommunikation for en størrelse og hvordan lærer man at kommunikere godt, både internt og eksternt?
  • Foredrag om ledelseskommunikation ser nærmere på emnet.