Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Skab optimale arbejdsforhold og resultater gennem praksisnær ledelse

Lars Nedergaard

Lars Nedergaard

Tidligere virksomhedsleder og topchef for mere end 2000 medarbejdere. Få opskriften på ledelse, der virker i praksis.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lars Nedergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med imponerende engagement og energi deler Lars Nedergaard sin store erfaring indenfor praksisnær ledelse. Få et inspirerende indblik i en succesfuld tilgang til talentudvikling, coaching og rekruttering af ledere. Lars foredrag er relevant for ledere på alle niveauer, der ønsker at praktisere konkret og handlekraftig ledelse.

Et foredrag med Lars Nedergaard giver dig

  • Basale og konkrete redskaber til at styrke og målrette din ledelse i praksis
  • Indblik i hvordan man med målrettet og praksisnær ledelse kan skabe optimale forhold for at leve op til de fastsatte mål, strategier og værdier
  • Specifikke udviklingsmuligheder som leder

Lars Nedergaard har gennem mange år vist, at han kan skabe følgeskab og resultater med hans tilgang til praksisnær ledelse. Lars tager blandt andet fat på, hvordan vi med et større fokus på ledelse og samarbejde i selv de allermindste sammenhænge kan skabe en positiv forskel for både medarbejdere, medledere og borgere/kunder.

Lars har bred praktisk erfaring indenfor ledelse og har bl.a. siddet som centerchef i Næstved Kommune med ansvaret for mere end 2000 medarbejdere. Gennem sin tid som leder på topniveau har Lars skabt flotte resultater og et helt unik arbejds- og præstationsmiljø. Derudover har Lars formået at sætte fokus på, hvordan praksisnær ledelse kan løftes til næste niveau, hvis private og offentlige topledere i højere grad deler erfaringer og formår at indgå i et tættere og mere systematisk samarbejde.

Også fra sportens verden har Lars Nedergaard erfaring med ledelse. Her har han bl.a. været håndboldtræner på divisionsniveau og landstræner for det færøske herrelandshold.

Se foredrag med Lars Nedergaard
Lars Nedergaard foredrag

Ledelse i praksis - opskrift på ledelse, der virker

Med udgangspunkt i Lars Nedergaards enorme erfaring giver han et indblik i, hvordan praksisnær ledelse kan gøre en kæmpe forskel for både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed. Med et større fokus på ledelse i selv de allermindste øjeblikke i hverdagen er det muligt at skabe både resultater, følgeskab og ikke mindst et bedre arbejdsmiljø. 

Ledelse i praksis er ikke bare noget, man gør. Det kræver handlekraft, træning, redskaber og bevidsthed om, at du ikke kan lede noget, som du ikke er i tæt kontakt med.

Praksisledelse er ofte der, hvor mange ledere bliver udfordret og ikke slår til, selvom de har styr på fagligheden. Lars Nedergaard præsenterer basale redskaber, der vil styrke og målrette din ledelse i praksis. Derudover får du inspirerende indsigt i Lars egen succesfulde tilgang til talentudvikling, coaching og rekruttering af ledere.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Lars Nedergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lars Nedergaard