Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Gribende anekdoter fra et fodboldliv, der giver dit livssyn et nyt perspektiv

Lars Høgh Foredrag

Lars Høgh

Målmandscoach for det danske fodboldlandshold og stifter af "Lars Høgh Coaching" - Foredrag om at sætte fokus på livets lyse sider.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Det var et super spændende foredrag. Sjovt, men bestemt også alvorligt og meget nærværende. Vi fik kun positive tilbagemeldinger!"

"Jan Nørgaard - Sejs Svejbæk IF Fodbold" Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Lars Høgh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev fodboldlegenden Lars Høgh i et underholdende og spændende foredrag om hans imponerende karriere. Hør hans syn på talent, vejen til hårdt arbejde og om at dyrke den lyse side af enhver situation. Også i ekstremt svære tider. Et Lars Høgh foredrag tager afsæt i nogle af de menneskelige erfaringer, det noget usædvanlige job som aktør i den professionelle og magtfulde verden, som fodbolden har skabt.

Et foredrag med Lars Høgh giver dig:

 • En livsbekræftende personlig fortælling, fortalt nærværende og med masser af humor.
 • En tur down memory lane til de fodboldinteressede eller nostalgiske tilhørere, hvor der bliver serveret masser af sjove fodboldanekdoter, du med garanti ikke har hørt før.
 • Masser af inspiration fra en foredragsholder med et positivt livssyn, kendetegnende for Lars’ indstilling såvel på fodboldbanen som i sit sygdomsforløb.

Med imponerende 817 førsteholdskampe for samme klub OB, top 10 i Europa og DM-guld i 1977, 1982 og 1989 er Lars Høgh blevet en levende fodboldlegende. Han stod da også i kassen, da OB i 1994 på Bernabeu i 1994 smed selveste Real Madrid ud af UEFA Cup’en. Nu fortæller Lars Høgh det hele i sit inspirerende foredrag om at se den lyse side og dyrke den.

Lars Høgh har modtaget målmændenes fineste pris “Det gyldne bur” hele 5 gange i hhv. 82, 86, 89, 92 og 94 og bliver af fodboldfans hædret og husket for sin pragtkamp mod Vesttyskland ved VM 1986 i Mexico.

Siden Lars Høgh stoppede fra sin målmandskarriere, har han været sportsdirektør og været tilknyttet Idrætsskolerne i Oure. Lars har været first mover på Fodboldcamps i DK, Laudrup & Høgh Street i samarbejde med vennen Brian Laudrup samt på socialprojektet Akademiet Fodbold Fulton.

I dag arbejder Lars, foruden sin funktion som målmandscoach, på det danske fodboldlandshold som selvstændig coach for målmandtalenter under navnet “Lars Høgh Coaching”. Han er derudover medejer af Fodboldfabrikken i København og Odense og et Pay and Play koncept, hvor firmaer og privatpersoner kan mødes til en fodboldturnering.

Se foredrag med Lars Høgh

  Lars Høgh foredrag

  Dyrk den lyse side

  • Oplev et levende og interessant foredrag, hvor Lars Høgh sætter fokus på sin karriere, og hvordan motivation og målrettethed kombineret med talent baner vejen til udvikling og sejre.
  • Mange af de elementer, som Lars Høgh har brugt og arbejdet med gennem et helt liv med fodbold, har han også kunnet bruge privat, og det er nogle af de almengyldige erfaringer om den vigtige forberedelse, angsten for at spille og glæden ved sejr, han nu giver videre i sine foredrag.
  • Lars blev kort tid efter den succesfulde VM-slutrunde i Rusland ramt af en yderst alvorlig og kompliceret kræftsygdom, som ikke gav mange overlevelseschancer. Lars fortæller om chokket, familien, planen og den ukendte evne, der kunne gøre denne svære livskrise til en sindsygt spændende udfordring.
  • Glæd jer til et foredrag med underholdende og hidtil ukendte anekdoter fra et helt liv med fodbold, der også giver inspiration til, hvordan vi finder den motivation og viljestyrke frem, der giver os evnen og rykker os mod de mål, vi sætter os – også når vi laver fejl og møder modstand.

Referencer

Det var et super spændende foredrag. Sjovt, men bestemt også alvorligt og meget nærværende. Vi fik kun positive tilbagemeldinger!

Jan Nørgaard

Sejs Svejbæk IF Fodbold
Uforpligtende forespørgsel på Lars Høgh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lars Høgh
Lars Høgh

5 ud af 5 stjerner

"Det var et super spændende foredrag. Sjovt, men bestemt også alvorligt og meget nærværende. Vi fik kun positive tilbagemeldinger!"

"Jan Nørgaard - Sejs Svejbæk IF Fodbold" Se alle referencer

Foredragsemner med Lars Høgh