Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Læringsmiljø

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Læringsmiljø. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Læringsmiljø

  • De fleste af os tænker læring i forhold til klasselokaler af den ene eller den anden art, og klart nok, for det er i høj grad sådan der undervises herhjemme, hvad enten der er tale om folkeskolen, gymnasiet eller universitetet.
  • Men der findes mange forskellige former for læringsmiljø, og det er ikke kun de fysiske rammer, der kan gøre en forskel.
  • Læringsmiljø dækker f. eks. også over sådan noget som forholdet mellem elever indbyrdes, mellem underviser og studerende, om studiemiljø i det hele taget, etc.
  • Foredrag om læringsmiljø kigger nærmere på emnet og kaster lidt lys over affæren.