Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Lærerrollen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Lærerrollen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Lærerrollen

  • Lærerrollen handler om den rolle man indtager – bevidst eller ej – når man skal undervise andre. Hvordan lærerrollen manifesterer sig hænger selvsagt bl.a. sammen med hvem, der undervises.
  • Således vil der være tale om forskellige lærerroller afhængigt af om man underviser i politisk filosofi på universitetet eller navneleg i børnehaveklassen.
  • Hvad er lærerrollen for en størrelse og hvordan spiller den ind i forhold til den konkrete undervisningssituation, på både godt og ondt?
  • Foredrag om lærerrollen ser nærmere på emnet såvel som den slags spørgsmål.