Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Kvalitet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kvalitet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kvalitet

  • Alle vil have kvalitet, og kvalitetsbegrebet dukker op igen og igen, i alle mulige sammenhænge. Men hvad dækker det egentlig over, det der med kvalitet?
  • I mange tilfælde handler kvalitet om at der er brugt tid og energi på et produkt, et projekt, etc. Der er lagt nogle tanker og idéer bag.
  • Hvad er god kvalitet og hvad skal den koste? Er det nødvendigvis altid sådan at der er en direkte sammenhæng mellem pris og god kvalitet?
  • Foredrag om kvalitet ser nærmere på denne debat og  lignende spørgsmål.