Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kundeforståelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kundeforståelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kundeforståelse

  • Vil man sælge noget til kunder, varer, produkter, service, så siger det næsten sig selv, at det gavner ikke så lidt, hvis man har en forståelse for sine kunder og deres behov.
  • Kundeforståelse handler om at kende til sin kundekreds, sit segment. Dette f. eks. ud fra den tanke, at en handel skal være god ikke kun for virksomheden, men også for kunden. Så er der samtidig større chance for at kunden vender tilbage.
  • Hvad er god kundeforståelse og hvilke metoder og strategier kan man arbejde med i den henseende? Hvordan lærer man sine kunder og deres behov bedre at kende?
  • Foredrag om kundeforståelse tager fat om emnet og ser på forskellige muligheder.