Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kulturpolitik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kulturpolitik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kulturpolitik

  • Kultur er en kampplads, og derfor er der brug for kulturpolitik. Skal staten støtte teatrene, operaen, rollespil i skovene eller punkmusik i Ungdomshuset? Eller måske lidt af det hele?
  • Mange former for kunst og kultur modtager støtte herhjemme, og når det er således, så siger det næsten sig selv, at der ofte kan være endog en del politik involveret i kulturbeslutningerne. Hvem skal støttes, med hvor meget og hvorfor?
  • Man taler fra tid til anden om båd armslængdeprincip og institutionstanke, men hvad betyder det egentlig, alt sammen? Var det værd at blive klogere på?
  • Et foredrag om kulturpolitik kan kaste lys over disse spørgsmål og flere til, eller måske præsentere historisk fremstilling af kulturstrømninger og politik gennem tiderne.