Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kulturforståelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kulturforståelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kulturforståelse

  • Man taler ofte i dag om at vi lever i et multikulturelt samfund, altså et samfund bestående af mennesker med meget forskellig kulturbaggrund, hvilket medfører kulturforskelle og kalder på kulturforståelse.
  • Hvad kan man gøre for at fremme kulturforståelsen, således at folk fra vidt forskellige kulturelle baggrunde kan forstå og respektere hinanden, lære af hinanden?
  • Diskussionen er også politisk, og man kan også hævde, at den har med uddannelse at gøre. Jo tidligere man lærer om kulturforståelse, jo større chance for succes.
  • Foredrag om kulturforståelse tager fat på emner såsom disse og flere til.