Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kritik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kritik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kritik

  • Kritik kan være en vanskelig størrelse, men i hvert fald i nogle tilfælde måske også en nødvendig størrelse. Men hvordan gør man, hvis man skal levere kritik? Hvis man skal modtage kritik?
  • Man taler ofte om, at hvis kritik reelt skal kunne bruges til noget, så skal den være konstruktiv, således at den eller de forhold, der kritiseres kan tage ved lære af kritikken, bruge den til noget.
  • Men hvordan leverer man konstruktiv kritik, og hvor hård skal man være i sin kritik? Hvordan modtager man kritik, hvordan tager man ved lære af den?
  • Foredrag om kritik tager fat på det svære emne, hvor det nogle gange måske kan være nødvendigt, at gå til stålet.