Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

Få journalistiske indsigter i en Danmarks mest mystiske drabssager

Kristian Corfixen

Kristian Corfixen

Journalist på Politikens indlandsredaktion og forfatter af "Sygeplejersken" (2019). Foredrag, der tager publikum med dybere ind i drabssagen fra Nykøbing Falster Sygehus.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Kristian Corfixen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristian

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato
Hvad foregik der egentlig under den spektakulære drabssag fra Nykøbing Falster Sygehus? Journalist Kristian Corfixen har undersøgt sagen på de dybereliggende lag og vil i sit foredrag fortælle om sine fund. Bliv klogere på, hvad der får et menneske til at begå så mørk en kriminalitet.

Et foredrag med Kristian Corfixen giver dig:

 • Et oplæg og en historie, der vil drage hele publikum og lade hårene rejse sig.
 • Indsigten i jobbet hos en journalist, der tør grave dybere i historierne, end mange andre.
 • En erfaren foredragsholder og vært, der forstår at tryllebinde deltagerne.

Kristian Corfixen (født 1988) er uddannet journalist og arbejder til daglig på Politikens indlandsredaktion. I 2019 udkom hans anmelderroste bog “Sygeplejersken”, som er en dokumentarisk beretning om sygeplejerskesagen, drabssagen fra Nykøbing Falster Sygehus. Bogen bygger på et omfattende kildemateriale og har ligget nummer 1 på bestsellerlisterne.

I Kristian Corfixen bygger et af sine foredrag på “Sygeplejersken”, hvor publikum får mulighed for at få en spændende indsigt i hans arbejde med sagen. Derudover fortæller han også, hvad der kan få et menneske til at slå så mange uskyldige patienter ihjel.

Kristian Corfixen har fungeret som ordstyrer og vært i forbindelse med en række arrangementer, hvor prominente navne har været inviteret til debat og interviews foran hundredvis af publikummer.

Se foredrag med Kristian Corfixen

  Kristian Corfixen foredrag

  Bag om sygeplejerskesagen

  • Ingen journalister har beskæftiget sig så dybdegående med sygeplejerskesagen, den spektakulære drabssag fra Nykøbing Falster Sygehus, som Kristian Corfixen.
  • Han dækkede sagen, da den kørte i by- og landsretten. Og i arbejdet med sin bog “Sygeplejersken” har han gennemgået tusindvis af siders efterforskningsmateriale og interviewet over 50 mennesker – heriblandt politiets kronvidne samt sygeplejersken Christina Aistrup Hansen, der i dag afsoner 12 års fængsel for bevidst at forsøge at slå patienter ihjel på sine vagter.
  • I dette foredrag beskriver han sit arbejde med at forsøge at komme ned til de dybere lag i sagen. Man kommer dybere ned i forståelsen af, hvad det er, der kan få mennesker, som er ansat til at hjælpe syge mennesker, til at få lyst til at gøre det modsatte. Og Kristian Corfixen opruller hele drabssagen, der begyndte med, at en kollega til den dømte sygeplejerske en dag blev mistænkelig over, at der altid døde så mange patienter på Christina Aistrup Hansens vagter, ligesom han giver et unikt indblik i politiets omfangsrige efterforskning, som endte med at fælde sygeplejersken i en sag, der ikke er set lignende før i dansk retshistorie.

  Kristian Corfixen moderator

  Vært og moderator

  • Kristian Corfixen er en rutineret og efterhånden erfaren ordstyrer.
  • Han har fungeret som vært og moderator til en række arrangementer, hvor eksempelvis ministre og kendte debattører har været inviteret til debat og live-interviews, eller hvor liveshows skulle afvikles foran et stort publikum.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Kristian Corfixen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Kristian Corfixen