Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Krisestyring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Krisestyring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Krisestyring

  • Krisestyring er et begreb man kender fra erhvervslivet, og der er dybest set tale om strategier til brug i forbindelse med kriser af forskellig art.
  • Rammes en virksomhed eller måske ligefrem en hel branche af krise, så kan det have alvorlige konsekvenser til følge; røde tal på bundlinjen, fyringsrunder, konkurs.
  • Krisestyring handler om hvordan man kan styre i hvert fald nogenlunde sikkert gennem en krise, overleve den og komme ud på den anden side bedst muligt, situationen taget i betragtning.
  • Foredrag om krisestyring kigger nærmere på emnet og forsøger måske også at byde ind med konkrete råd og vejledning.