Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Krisekommunikation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Krisekommunikation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Krisekommunikation

  • Det kan fra tid til anden være svært nok at kommunikere i dagligdagen, men langt sværere bliver det også i egentlige krisesituationer.
  • Noget af det, der gør kommunikation i krisesituationer vanskeligt er det element af forvirring, frygt og måske ligefrem panik, som kan være til stede. Derfor kan krisekommunikation være nødvendigt.
  • Hvordan kommunikerer man i krisesituationer, og hvordan adskiller den form for kommunikation sig fra den kommunikation vi er vant til at begå os med?
  • Foredrag om krisekommunikation kigger nærmere på emnet og forsøger at svare på nogle af disse spørgsmål.