Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kræft

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kræft. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kræft

  • Kræft er en forfærdelig sygdom, en af de største dræbere vi kender til på verdensplan. Kræft opstår når celler i kroppen muterer, vokser ud af kontrol.
  • Der findes mange forskellige former for kræft; brystkræft, prostatakræft, hudkræft, for bar at nævne et par stykker, men fælles for dem alle er, at de typisk ikke er lette at behandle. Der er tale om alvorlige sygdomme.
  • Hvad kan der rent faktisk gøres for at behandle kræft? Hvilke behandlingsformer findes der og hvordan foregår forløbet? Hvad kan man forvente som patient? Og som pårørende?
  • Foredrag om kræft kan tage mange former – fra selve sygdommen og de forskellige behandlingsformer til pårørendes rolle og til patientens situation og psyke.