Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Konfliktstyring

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Konfliktstyring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Konfliktstyring

  • Alle former for samvær mennesker imellem, socialt, kulturelt, professionelt, er udsat for konflikter af forskellig art. Det kan ganske enkelt ikke undgås, hvor gerne vi end vil det.
  • Men hvordan håndterer vi konflikterne når de dukker op? Det kan være svært, og i nogle situationer kan konflikter eskalere og blive direkte ødelæggende, bl.a. for evt. samarbejde.
  • Foredrag om konfliktstyring handler om hvorledes man med forskellige midler er i stand til, i hvert fald i nogen grad, at styre og dermed håndtere konflikter. Bl.a. gennem øget og bedre kommunikation.
  • Hvordan lærer man at styre en konflikt? Er det ligefrem muligt at styre uden om? Er det den bedste idé, eller kan det måske, i visse situationer, være bedst netop at tage konflikten, så længe det foregår under ordentlige og kontrollerede forhold?