Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Konfliktløsning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Konfliktløsning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Konfliktløsning

  • Vi kan aldrig helt undgå konflikter, og vi kender det alle, det der med en konflikt, der eskalerer og lige pludselig løber løbsk, måske værre end nogen havde ventet eller forestillet sig. Og hvad gør man så?
  • Hvis man arbejder med, eller på anden måde befinder sig i, situationer, hvor der er flere forskellige interesser i spil, så kan der let opstå konflikter. Derfor er det godt at kende til værktøjer, man kan anvende i de situationer.
  • Foredrag om konfliktløsning tager fat om nældens rod og går i dybden med hvordan man håndterer og løser konflikter. Det er måske ikke altid muligt, at gøre alle glade, men det kan være det kan lade sig gøre at finde et kompromis, som er spiseligt.
  • Hvad skal der til for at løse en konflikt, hvorfor er nogle mennesker bedre til den slags end andre – og er konfliktløsning noget, alle kan lære?