Henter Indhold ...

Knud Herbert Sørensen

Senior konsulent, forfatter og foredragsholder

Knud Herbert Sørensen er tidligere HR-direktør for Middelfart Sparekasse, der i samme periode 3 gange blev kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Han har holdt flere hundrede foredrag om, hvordan værdiledelse og selvledelse gjorde at Middelfart Sparekasse opnåede kåringen og gik fra at være en lille fynsk sparekasse med 38 medarbejdere til et landskendt virksomhedsbrand med 220 medarbejdere.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

”Dansk mester i både fodbold og ledelse” skrev Jyllands Posten den 3. December 2014, hvor avisen omtalte Knud Herbert Sørensens bog Succes på alle bundlinjer, sammen med et portrætinterview. Han har været dansk mester i fodbold to gange med Vejle Boldklub og dansk mester som HR-direktør på tre gange Danmarks bedste Arbejdsplads Middelfart Sparekasse, og som han selv udtrykker det: ”Jeg er formet i to stærke vinderkulturer, hvor tillid, frihed, respekt og ordentlighed var grundlæggende kulturværdier for de fællesskaber, der skabte fantastiske resultater”! Målet var at blive nr. 1, og formålet var over tid at være bedst ved skabe en kultur og et brand der var unikt og derfor ikke kunne kopieres. Der var noget, der var større end at blive nr. 1.

Knud Herbert Sørensen har holdt flere hundrede foredrag om, hvordan værdiledelse og ikke mindst selvledelse gjorde at Middelfart Sparekasse i perioden 2002 – 2012 var blandt Danmarks ti bedste Arbejdspladser. I den periode var Knud Herbert Sørensen medforfatter på to bøger ”Selvledelse – en plus en er nogle gange tre” i 2005 og Dansk Ledelse i Særklasse i 2010 – begge på Forlaget Ankerhus. Knud Herbert Sørensen er uddannet cand.i.p., og for dem der ikke har gættet det, betyder det ”Kan i praksis!” Det han kan, har han primært lært ved at gøre det i praksis, fordi der ikke var tid til at læse så meget når et familieliv, et fodboldliv og et HR liv skulle leves på sammen tid.

Knud Herbert Sørensen har i september 2014 udgivet bogen ”Succes på alle bundlinjer”. Bogens helt store ambition er at dokumentere, at succes i moderne 2014 virksomheder – private såvel som offentlige – kræver at de mennesker der ER virksomheden er glade og stolte, fordi de får friheden til at agere, de kan se mening med deres arbejde, og de bliver anerkendt af det fællesskab de indgår i. Glade medarbejdere giver tilfredse kunder og tilfredse kunder giver penge i kassen! Det lyder enkelt og banalt, men hvordan skaber man en sådan kultur? Både bogen og Herberts foredrag ”Succes på alle bundlinjer” giver anvisninger og svar på.

Knud Herbert Sørensen fordrag er levende og intense. Der bliver givet masser af inspiration og skabt masser af eftertanke, ligesom tilhørende bliver udfordret, og får også smurt smilebåndet og lattermusklerne når de praktiske erfaringer Herbert trækker på rammer tilhørernes hjerter og hjerner.

  Knud Herbert Sørensen fordrag

  Succes på alle bundlinjer

  • Ingen leder ønsker at skabe et dårligt arbejdsmiljø. Og ingen medarbejder møder op hver morgen for at skade arbejdspladsen. Alt for ofte går det alligevel galt. Stress hærger og medarbejderne vil hellere tage en fridag end at møde op på arbejde!
  • Arbejdet med at skabe arbejdsglæde og en god arbejdsplads er ikke en selskabsleg! – det er en bevidst forretningsstrategi der gennem fokus og hårdt arbejde skaber en god arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder glæder sig ligeså meget til mandag morgen som til fredag eftermiddag. Det kan kunder og samarbejdspartnere mærke, og de bliver på den måder gratis og levende ambassadører for virksomheden og de økonomiske resultater forbedres.
  • Hør hvordan du som leder kan skabe rammerne for ”succes på alle bundlinjer” og hvordan du som medarbejder kan bidrage til at skabe dig et arbejdsliv i glæde.
  • Foredraget er fyldt med eksempler fra såvel bankverdenen som Knud Herbert Sørensens tid som anfører i Vejle Boldklub. Foredraget har kant, er topinspirerende og henvender sig til alle, der ønsker en bedre og mere succesfuld arbejdsplads, uanset om man er leder, mellemleder eller medarbejder.

  Knud Herbert Sørensen fordrag

  Værdiledelse, selvledelse – Danmarks Bedste Arbejdsplads!

  • Hør hele historien om, hvordan Middelfart Sparekasse forvandlede sig fra en lille sparekasse på Vestfyn med 38 medarbejdere til et landskendt virksomhedsbrand med 220 medarbejdere ved at satse hele udviklingen på at uddanne og udvikle den eneste ressource som ingen konkurrenter kan kopiere: De mennesker som sammen var sparekassen.
  • Hør hvordan det lykkedes at gøre sparekassen til den eneste virksomhed – offentlig som privat – der tre gange er kåret som Danmarks bedste Arbejdsplads, og som ti år i træk var i top ti på listen over de bedste arbejdspladser i Danmark. Suppleret med tre placeringer i top ti over Europas bedste Arbejdspladser.
  • Hør hvordan arbejdet med at udvikle den gode arbejdsplads førte til at sparekassen i samme tiår to gange blev kåret som det bedste pengeinstitut at være kunde i.
  • Knud Herbert Sørensen, der i 20 år var HR direktør i Middelfart Sparekasse,  fortæller på sin levende og engagerede måde, og med masser af øjenvidneberetninger fra dagligdagen historien om sparekassen der – med stor succes –  turde gå en anden vej end eksperterne og de store markedsledere i den finansielle sektor anbefalede.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Knud Herbert Sørensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Knud Herbert Sørensen

Foredragsemner med Knud Herbert Sørensen