Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Klasseledelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Klasseledelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Klasseledelse

  • Klasseledelse handler om teknikker hvormed man som lærer kan styre sin klasse, typisk i folkeskolen eller det, der ligner, således at mulighederne for indlæring er så optimale som muligt.
  • Det handler om at skabe nogle rutiner, at planlægge undervisningsforløb, det hele taget at forberede sig godt, ikke kun i forhold til det faglige indhold, men også i forhold til hvordan det præsenteres for klassen.
  • Hvilke teknikker kan man anvende i forsøget på at skabe god klasseledelse og hvad for fordele opnår man? Er der også potentielle faldgruber, man skal være opmærksom på?
  • Foredrag om klasseledelse kigger nærmere på emnet og forsøger måske med lidt konkret råd og vejledning også.