Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Klagehåndtering

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Klagehåndtering. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Klagehåndtering

  • Det er velsagtens de færreste, der sådan alvor bryder sig om at modtage klager, men i nogle brancher kan det være svært helt at undgå klagerne.
  • Hvordan forholder man sig til klager, hvordan håndterer man dem? Det afhænger naturligvis af hvad der klages over og hvordan, men der findes strategier, som med fordel kan anvendes.
  • Kan det måske ligefrem lade sig gøre, at vende en klage til noget positivt, for begge parter, såfremt klagen håndteres godt?
  • Foredrag om klagehåndtering tager typisk fat på spørgsmål som disse og byder måske også ind med råd og vejledning i forhold til netop klagehåndtering.