Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Kent Pedersen – Kenno (tidl.Djämes Braun)

Musiker, pædagog og foredragsholder

Kent Pedersen er nok mest kendt som tidligere medlem af den populære duo Djames Bräun. Under navnet Karma Fabrikken, som er stiftet i år 2016, rejser Kenno rundt med en række foredrag i børnehøjde til forstærkning af det gode fællesskab og identitetsskabelsen hos børn og unge. Hovedformålet med Karma Fabrikken er; ”at skabe og videreformidle gode budskaber til danske børn og voksne, med særlig fokus på antimobning og det gode fællesskab”.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Kent “Kenno” Pedersen er opvokset i en lille by på Lolland som enebarn og har levet en tryg barndom med naturen, den friske luft og landbruget lige uden for sin hovedør. De første 10 års skolegang foregik således på Lolland, og det var her, at Kent for første gang mødte fællesskabet og mærkede skabelsen af sociale relationer på både godt og ondt.

Kenno har altid haft en stor interesse for mennesker og for fællesskabet. Han er drevet af en nysgerrighed i forhold til, hvorfor vi handler som vi gør mod hinanden. Særligt børn- og ungeuniverset vakte en passion i Kenno. Med stor energi søgte han derfor ind på Pædagogseminaret i København og fik sin Professionsbacholor i pædagogik.

Senere blev Kenno professionel musiker og slog igennem med bandet Djämes Braun og blev folkeje. I Djämes Braun har de altid forsøgt at være ambassadører for den gode opførsel og fællesskabet, og i den ånd blev Karma Fabrikken til, og Kenno lagde derfor aldrig rigtig passionen for pædagogik på hylden.

  Kent Kenno Pedersen foredrag

  Karma Cowboys & Karma Indianere – et antimobning foredrag

  • I dette livsbekræftende foredrag fortæller Kenno om sin egen barndom og ungdom, med hovedvægt på sin rolle som mobber, og hvad den gjorde ved hans relationsdannelser, og hvordan det hele påvirkede hans omverden. Kennos egen rolle i fællesskabet blev skabt pga. usikkerhed omkring sin egen person, hvilket ofte er tilfældet med mobbere.
  • I foredraget kommer Kenno blandt andet ind på selvtillid versus selvværd, hvor han forklarer de to begreber, og hvad de gør ved identitetsskabelsen i en tidlig alder.
  • Kenno beretter også om identitetsskabelse i en tidlig alder og taler om vigtigheden i at finde ud af, hvad ens grundværdier og normer er. Ved at finde ud af dette, er man bedre rustet til at sige fra, når man bliver udsat for mobning. Ligesom Kenno også lægger en del vægt på det, at turde være sig selv.
  • Derudover indgår konceptet Karmakontoen, hvor Kenno inviterer tre børn/unge op på scenen til en snak om, hvad en god ven betyder for dem. Et aktivt og inddragende indspark til foredraget, der demonstrerer, at de har de samme idealer og samme syn på det gode i mennesker.
  • Kenno fortæller i et udpræget metaforisk sprog og bruger en stor del af sin humor og sit lidt skæve syn på tilværelsen til stor glæde for publikum.
  • Foredraget afsluttes med opsummering, små videohilsner fra Kennos kollegaer i branchen – ansigter som børnene kender – der indeholder inspirerende budskaber og en efterfølgende spørgerunde.
  • Foredraget er velegnet til skoler, SFO’er, fritidsklubber, højskoler, efterskoler og foreningsliv målrettet børn og unge. Kenno kan tilpasse sit foredrag til alle skolernes klassetrin, indskoling såvel som udskoling og er også interessant for både forældre, lærere, trænere og andre fagfolk, der arbejder med børn og unge.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Kent Pedersen – Kenno (tidl.Djämes Braun)

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Kent Pedersen – Kenno (tidl.Djämes Braun)

Foredragsemner med Kent Pedersen – Kenno (tidl.Djämes Braun)