Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Karrierevalg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Karrierevalg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Karrierevalg

  • Man må blive til noget – det er tilsyneladende aldrig helt nok bare at være. Men hvad vil man gerne blive til? Det er her tanker om karrierevalg kommer ind i billedet.
  • I vores del af verden har vi relativt frit valg mht. at forfølge den karriere, vi ønsker, om end nogle karrierer selvsagt er vanskeligere at opnå end andre; fodboldspiller på landsholdet, popstjerne, direktør i landets største eksportvirksomhed.
  • Hvordan vælger man karriere? Hvilke overvejelser bør man gøre sig, og hvor meget skal man planlægge, både i forhold til uddannelse og til job?
  • Foredrag om karrierevalg ser nærmere på sådanne spørgsmål og forsøger måske tilmed at byde ind med konkrete råd og vejledning.