Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredrag der bringer diversitet og ligestilling på arbejdsmarkedet på dagsordenen

Karrierekvinder

Karrierekvinder

Succesfuld podcastduo bestående af Rikke Kristine Østergaard, direktør, og Naja Lind Rasmussen, antropolog og virksomhedsejer

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Karrierekvinder

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Karrierekvinder

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Karrierekvinder startede som en podcast skabt og produceret af Rikke Kristine Østergaard og Naja Lind Rasmussen og har i dag udviklet sig at være en populær foredragsduo, der bringer diversitet og ligestilling på arbejdsmarkedet på dagsordenen i små og store virksomheder rundt omkring i landet. Glæd jer til indsigt i tal og velvalgte cases og refleksioner serveret levende, oplysende, humoristisk og med masser af dialog med jer.

Rikke og Naja skabte podcasten da de ikke kunne forstå et par bryster er ensbetydende med barrierer på arbejdsmarkedet. Efter flere års arbejde og interviews med profiler og eksperter som Margrethe Vestager, Nana Bule og Mai-Britt Poulsen er parret i dag eksperter på diversitet og ligestilling på arbejdsmarkedet.

Deres viden og indsigt bliver leveret med humor, ærlighed og en hel del selvudlevering og derfor kan Rikke og Naja provokere, udfordre, grine, græde og opfordre til refleksion igennem deres foredrag.

Om Rikke Østergaard

Rikke er direktør for Branding og Marketing i kommunikationsbureauet Advice. Rikke er leder for 20 chefer og rådgivere samt ansvaret for at drive bureauets største forretningsområde. Rikke blev udnævnt til én af de 100 største business talenter i Danmark af Berlingske i 2021.

Om Naja Lind

Naja er seniorkonsulent, antropolog og virksomhedsejer af Lind Perspective. Naja har igennem sin karriere i høj grad arbejdet med at afdække menneskers adfærd, behov og værdier, samt hvad vi som individer og organisationer drives og motiveres af.

Se foredrag med Karrierekvinder
Karrierekvinder foredrag

Undskyld vi kan ikke finde glasloftet. Kan I? Et foredrag om diversitet og ligestilling på arbejdsmarkedet

Som kvinder med karriere har Rikke og Naja aldrig oplevet, at nogen holder dem nede og siger ”hertil og ikke længere”. Alligevel er der noget om snakken. Hvordan kan det fx være, at unge, ambitiøse kvinder på CBS fniser undskyldende i stedet for at tage æren for det arbejde, de har præsteret? Hvorfor bliver Rikke og Naja ”mansplained” af Asger Aamund, der forklarer, at glasloftet kun eksisterer i hovedet på kvinder, der søger efter en undskyldning? Og hvorfor ligger Danmark langt under de lande, vi normalt sammenligner os med, når det kommer til ligestilling?

I et foredrag med Karrierekvinder deler Rikke og Naja ærligt ud af deres oplevelser, erfaringer, antagelser og udfordringer. De åbner for debat på baggrund af 1000-vis af timer brugt på at dykke ned i emner om diversitet og ligestilling gennem samtaler med 100+ eksperter, ledere, karrierekvinder og -mænd, herunder Margrethe Vestager, CEO i BIG Sheela Søgaard, professor Sara Louise Muhr, Danmarks første kvindelige general Lone Træholt, Anders Haarh Rasmussen og mange flere

Forvent at blive overrasket, underholdt og tvunget til at reflektere over egen og andres adfærd på arbejdspladsen. Hør lydklip fra podcasten, se de seneste statistikker og undersøgelser, hør konkrete cases om, hvordan andre virksomheder og organisationer som Forsvaret, Nestlé, Deloitte og Rambøll har grebet problemstillingen an, og vær klar til at debattere med dine kollegaer om de emner, som I synes er allersværest at berøre – i et trygt og afvæbnende miljø.

Oplægget er relevant for jer, hvis I har svært ved at sætte en finger på, hvorfor de dygtige kvinder i jeres organisation ikke klatrer det sidste stykke op af stigen, og hvis I har brug for en konstruktiv, ærlig og humoristik indgangsvinkel til den svære debat eller måske har I lyst til åbne op for debatten og invitere jeres kvindelige medarbejdere og kolleger indenfor til en helt ærlig snak om køn og karriere. Vi faciliterer en positiv og underholdende debat, og får skabt et fundament, I kan arbejde videre med.

Referencer

Studenterforeningen Kvindelige Jurister havde den store fornøjelse af at kunne byde Karrierekvinder velkommen til foreningens første arrangement. Med humor og høj refleksion tog Rikke og Naja os gennem en aften i ligestillingens tegn, hvor vi talte om diversitetsmålsætninger, kvoter og køn i rekrutteringsprocessen. Karrierekvinder lavede et yderst interessant oplæg skræddersyet specifikt til målgruppen, som gav stof til eftertanke, men som gav en konstruktiv og positiv indgangsvinkel til ligestillingsdebatten. Rikke og Naja er begge yderst kompetente og professionelle, og det er bestemt ikke sidste gang, at Karrierekvinder har holdt oplæg til et af Kvindelige Juristers arrangementer.

Julie og Emilie

Kvindelige Jurister
Uforpligtende forespørgsel på Karrierekvinder

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Karrierekvinder