Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Karakterer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Karakterer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Karakterer

  • De fleste af os husker karakterer fra skoletiden, folkeskolen, gymnasiet, HF, universitetet, etc. Nogle gik meget op i det med karakterer, andre ikke.
  • Karakterer er et forsøg på, via et simpelt talsystem, at give en faglig vurdering af en persons evner og kunnen indenfor bestemte områder, emner eller fag. Der findes flere forskellige karaktersystemer rundt omkring i verden.
  • Men er karakterer altid en fair måde at bedømme på? Især indenfor kreative fag, har karaktersystemer været udsat for massiv kritik. Og hvordan sammenligner man karakterer på tværs af fag eller på tværs af lande med forskellige karaktersystemer?
  • Foredrag om karakterer ser nærmere på emnet og forsøger at give svar på nogle af disse spørgsmål.