Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen Foredrag

Det unikke makkerskab - et foredrag om samarbejde, motivation og vindermentalitet

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen Foredrag

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Professionelle badmintonspillere og foredragsholdere, OL-sølvvindende double-par. Holder foredrag om samarbejde, motivation og vindermentalitet.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kamilla

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Danmarks bedste kvindelige badmintonspillere Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er blandt verdens aller bedste doublepar. Med afsæt i deres bog “Det unikke makkerskab”, fortæller de i deres inspirerende foredrag, om hvordan de har fået deres parforhold både på og udenfor banen til at fungere så godt og drager paralleller til samarbejde, strategi og arbejdsglæde i foreninger, organisationer og virksomheder. 

Det OL-sølvvindende double-par Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har i årevis dannet par på badmintonbanen, men det var først i efteråret 2017, at det vindende danske sportspar offentliggjorde, at de også danner par privat. I 2017 udkom også deres meget personlige bog om netop det at være kærester, arbejde sammen og dyrke sport på eliteniveau.

Kamilla Rytter Juhl (født 1983) i Skagen spiller til daglig badminton i Skovshoved Badminton Klub og studerer Sport Management. Christinna Pedersen (født 1986) i Aalborg spiller også i Skovshoved Badminton Klub og er uddannet lærer. De har spillet sammen siden 2010, og var allerede fra begyndelsen af deres makkerskab en fast del af verdenstoppen.  Som doublepar har de vundet OL sølv i Rio i 2016, og senest vundet All-England turneringen i 2018.

Et Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen foredrag er altid i afslappet stemning. Med deres dynamik, dialog og humor gør de foredraget spændende for alle og er gode til at få deres publikum med undervejs.

Se foredrag med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

  Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

  Det unikke makkerskab – et foredrag om samarbejde, motivation og vindermentalitet

  • Foredraget tager udgangspunkt i Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pederens bog fra 2017 “Det unikke makkerskab” som fortæller om hvordan de har fået deres parforhold både på og udenfor banen til at fungere så godt, at det har givet OL sølv og en All England titel.
  • Pigerne har naturligvis en stor portion vindermentalitet, men guld er ikke det eneste, som motiverer dem. Det at være en god udgave af sig selv hver dag, både på banen og i hjemmet er ikke noget, som kommer af sig selv.
  • Foredraget handler om samarbejde, motivation og accept af forskelligheder, krydret med masser af gode historier fra en sportsverden, som strækker sig fra Europa til det fjerne østen, men som også indebærer at præstere i den lille badmintonhal i Danmark, hvor presset kan føles endnu større.
  • Udover samarbejdet med hinanden fortæller de også om deres samarbejde med landstræner Kenneth Jonassen, som ud fra deres synspunkt er enormt vigtigt.
  • De fortæller om, hvordan de mener kommunikation kan gøre hverdagen og pressede situationer nemmere, og hvordan deres forskelligheder både på og udenfor banet har gavnet deres samarbejde.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen