Henter Indhold ...

Jytte Vikkelsøe

Ph.D. i social psykologi, forfatter og foredragsholder

Jytte Vikkelsøe udfordrer vores forestillinger om forelskelse og romantik, når hun med sin banebrydende bog og ligeledes foredrag, forklarer, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, fordi de konflikter der senere kan opstå er en del af forelskelsen fra starten. Jytte Vikkesøe fokuserer i sit arbejde på procesorienteret psykologi og er en af de dygtigste socialspykologer vi har herhjemme, når det kommer til individuelle- og parforholdsproblematikker.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jytte Vikkelsøe er Ph.D. i social psykologi med speciale i proces-orienteret psykologi og har boet knap 20 år i USA. Her arbejdede hun med individuelle- og parforholdsproblematikker i sin private praksis og som international træner, konsulent, kursusleder, fordragsholder og supervisor i USA, Europa, Australien, New Zealand, Rusland og Asien.

Jytte Vikkelsøes internationale arbejde spænder over alt fra kurser og foredrag i personlig vækst, terapeutisk træning og uddannelse, mangfoldighedstræning af Fortune 500 Companies, kommuner og offentlige uddannelsesinstitutioner til arbejde med aboriginale samfund omkring racisme, alkoholisme og mentale sygdomme og store internationale multi-kulturelle konflikter med ca 350 mennesker omkring social uretfærdighed i USA, Europa, Australien og Asien.

I sit arbejde, uanset om det har været med enkeltpersoner, par, grupper eller organisationer, fokuserer Jytte Vikkelsøe på at forstå udfordringer, konflikter og andet kaos som dynamiske forandringsprocesser og spændende muligheder for vækst. Jytte Vikkelsøes Ph.D.-afhandling, Beyond Guilt and Innocence: Towards a Process Oriented Criminology er en proces-orienteret rehabiliteringsmanual omkring mangfoldighedsproblematikker til brug i fængsler. I den forbindelese arbejdede hun blandt andet med en gruppe seriemordere i Sydney Maximum Security Prison, mindreårige lovovertrædere i ungdomsfængsler i Kyoto, Japan og Salt Lake City, Utah, USA og trænede fængselspsykologer, fængselspersonale og -ledelse i kriminalprævention og konfliktløsning.

Jytte Vikkelsøe er forfatter til bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte (Gyldendal 2017) og har deltaget i mange radio- og tv-programmer, bl.a. som ekspert i flere af DR2’s Temalørdage, blandt andre Mor er den værste i verden og Hurra for krisen i parforholdet.

    Jytte Vikkelsøe foredrag

    Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

    • Det tager kun en femtedel sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter os i en svimlende forelskelsesrus. Men nøjagtig hvad, der skal til for at aktivere disse 12 hjerneområder, mangler vi endnu at forstå til bunds.
    • Socialpsykolog Jytte Vikkelsøe kortlægger disse grunde i sin banebrydende bog »Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte. I et Jytte Vikkelsøe foredrag vil du opdage, hvorfor vejen til det liv du længes efter, altid går gennem jeres mest fastlåste konflikter. En af Jytte Vikkelsøes mest overraskende konklusioner viser, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder simpelthen kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig.
Foredragsholdere der minder om Jytte Vikkelsøe

Foredragsemner med Jytte Vikkelsøe