Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Jul og julen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Jul og julen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Jul og julen

  • Julen er den kristne højtid, hvor man fejrer Jesu fødsel. Men rent faktisk var julen ikke oprindelig en kristen højtid, og den havde slet intet med Jesus at gøre.
  • Julen var oprindelig en solhvervsfest, og grunden til at Jesu fødsel fejres netop på denne tid af året er faktisk, at den kristne jul overtog denne allerede veltømrede tradition for en fest i den mørke tid.
  • I dag er julen en stærk tradition, og på vore breddegrader forbinder vi julen med familie, juletræ, god mad og gaver. Eksempler på nyere juletraditioner er sådan noget som tv-kanalernes julekalendere, den evige genudsendelse af Disneys juleshow og popmusikere, der udsender julesingler.
  • Foredrag om jul og julen kan handle om julen i et historisk perspektiv, om de mange forskellige traditioner vi forbinder med julen, om julekalendere, julemad og julegaver.