Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Lykken venter lige om hjørnet

Judith Rothenborg

Judith Rothenborg

Judith Rothenborg er kendt fra dokumentaren "Mormor på mandejagt" - Hun er en farverig moden kvinde med markante holdninger til det at blive ældre.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Judith Rothenborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Judith

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Judith Rothenborg har udgivet bogen Lykken venter lige om hjørnet. En spændende og underholdende bog, der har kastet et lige så spændende og underholdende foredrag af sig.

Judith Rothenborg blev for alvor synlig for danske tv-seere, da hun på DR indtog hovedrollen i dokumentaren Mormor på mandejagt, hvor hun leder efter kærligheden. Programmet viser en ægte bedstemor med slag i. En farverig moden kvinde med mod på livet og markante holdninger til det at blive ældre i Danmark – og til kærlighed og sex som ældre.

Et foredrag med Judith Rothenborg giver dig:

  • En levende, underholdende og ærlig foredragsholder.
  • Fortællinger der ikke bare er lyserøde, men afspejler hendes liv på godt og ondt. Optur, skuffelse og smerte.
  • Et løft og en tro på, at der fortsat er meget at leve for og jagte i livet – bl.a. kærligheden, hvis den er savnet i vort liv.

 

71årige Judith blev uddannet på Teaterskolen i Odense i 1974. Hun har hele sit liv levet som skuespiller og hendes dybe karakteristiske stemme, har hjulpet hende til arbejde som indlæser, sanger, underviser og indlæser.

Judith er et stærkt trækplaster og aktiv på de sociale medier. Når I booker hende, hjælper hun gerne med at markedsføre arrangementet via sine sociale medier.

Se foredrag med Judith Rothenborg
Judith Rothenborg foredrag

Lykken venter lige om hjørnet

Lykken venter lige om hjørnet er Judiths fortælling om et farverigt og forunderligt liv. Foredraget er blevet til på baggrund af hendes bog Lykken venter lige om hjørnet, udgivet på People´s Press i efteråret 2020. Bogen er skrevet i samarbejde med Pernille Marott.

Overordnet er foredraget et bevis på, at vi trods modgang og smerte i livet, aldrig behøver at miste håbet. Judith har en ukuelig tro på at alting nok skal gå, og at kærligheden vil melde sig hos hende meget snart. Det på trods af et liv fyldt med skuffelser og en barndom og ungdom med overgreb og manglende omsorg.

Judith Rothenborg foredrag

Mormor på mandejagt - alder ingen hindring

Bliver man for gammel til at finde den store kærlighed og til at have sex? Bliver man for gammel til at udforske livet og kræve alt af det?

Nej, aldrig i livet! Ifølge skuespiller Judith Rothenborg må vi tro på, at vi kan finde den store kærlighed, flirte, have sex og aktivt udforske livet, selvom tiden vi har tilbage, er blevet kortere. Alderen er en mindre hindring end vores kultur gør den til. Børn og børnebørn er dejlige, men de lever deres liv og det samme skal ældre blive ved med. Vi må tage foden af bremsen og fortsætte med at fylde vores liv med drømme og vores dage med livgivende indhold, så vi udnytter livet, nyder det og bruger al den visdom og indsigt vi har samlet op.

Judith har levet et farverigt og forunderligt liv. Hun er et sprællevende bevis på, at vi trods modgang og smerte i livet, aldrig behøver at miste håbet. Hun har en ubrydelig tro på at alting nok skal gå, og at kærligheden vil melde sig hos hende meget snart. Hun tager sig selv seriøst på en humoristisk måde i evig udvikling og nysgerrig på fremtiden.

Judith lader sig ikke skræmme af alle de tvivlsomme oplevelser hun har i rygsækken. Mænd har der været mange af i hendes liv og trods hjertesorger og blindgyder, fortætter hun ukueligt og modigt med at lede efter den eneste ene.

Mød TV-darlingen fra ”Mormor på mandejagt” i et underholdende og tankevækkende foredrag fra en vaskeægte livskunstner, der har sparket offerrollen til månen. En farverig moden kvinde med vigtige og markante holdninger til det at blive ældre i Danmark.

Video med Judith Rothenborg

Om sin graviditet i 1966

Video med Judith Rothenborg

Om taknemmelighed

Se foredrag med Judith Rothenborg

Referencer

Den 28. september 2021 havde vi fornemt besøg af skuespiller Judith Rothenborg . Hun optrådte i Gørlev Hallen med sit show ”mormor på mandejagt -alder ingen hindring”. Og hvilket show! Smilehullerne blev i den grad trænet. Judith underholdte fra start til slut med bl.a. en fantastisk, spændende fortælling om hendes liv og opvækst. Dernæst fik den fuld skrue på datinglivet -nærmere ’Tinder’, hvor Judith fortalte med et smil på læben, hvordan hendes datingliv var på godt og ondt. Vi kan på det varmeste anbefale at booke Judith til en farverig og fornøjelig eftermiddag/aften.”

Marie Lind

Kalundborg Biblioteker
Uforpligtende forespørgsel på Judith Rothenborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Judith Rothenborg