Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Lykken venter lige om hjørnet

Judith Rothenborg

Judith Rothenborg

Judith Rothenborg er kendt fra dokumentaren ”Mormor på mandejagt. Hun er en farverig moden kvinde med markante holdninger til det at blive ældre.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Judith Rothenborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ultimo 2020 er Judith Rothenborg aktuel med foredraget og bogen, ”Lykken venter lige om hjørnet”, udgivet på forlaget People´s Press. En spændende og underholdende bog, der har kastet et lige så spændende og underholdende foredrag af sig.

Judith Rothenborg blev for alvor synlig for danske tv-seere, da hun på DR indtog hovedrollen i dokumentaren, ”Mormor på mandejagt”, hvor hun leder efter kærligheden. Programmet viser en ægte bedstemor med slag i. En farverig moden kvinde med mod på livet og markante holdninger til det at blive ældre i Danmark – og til kærlighed og sex som ældre.

Som foredragsholder er Judith levende, underholdende og ærlig. Hendes fortællinger er ikke bare lyserøde, men afspejler hendes liv på godt og ondt. Optur, skuffelse og smerte. Hun giver sine deltager et løft og en tro på, at der fortsat er meget at leve for og jagte i livet – bl.a. kærligheden, hvis den er savnet i vort liv.

71årige Judith blev uddannet på Teaterskolen i Odense i 1974. Hun har hele sit liv levet som skuespiller og hendes dybe karakteristiske stemme, har hjulpet hende til arbejde som indlæser, sanger, underviser og indlæser.

Judith er et stærkt trækplaster og aktiv på de sociale medier. Når I booker hende, hjælper hun gerne med at markedsføre arrangementet via sine sociale medier.

Se foredrag med Judith Rothenborg
Judith Rothenborg foredrag

Lykken venter lige om hjørnet

Lykken venter lige om hjørnet er Judiths fortælling om et farverigt og forunderligt liv. Foredraget er blevet til på baggrund af hendes aktuelle bog, ”Lykken venter lige om hjørnet”, udgivet på People´s Press i efteråret 2020. Bogen er skrevet i samarbejde med Pernille Marott.

Overordnet er foredraget et bevis på, at vi trods modgang og smerte i livet, aldrig behøver at miste håbet. Judith har en ukuelig tro på at alting nok skal gå, og at kærligheden vil melde sig hos hende meget snart. Det på trods af et liv fyldt med skuffelser og en barndom og ungdom med overgreb og manglende omsorg.

Judith Rothenborg foredrag

Mormor på mandejagt

Hvornår er man for gammel til at finde den store kærlighed? Ifølge Judith Rothenborg bliver man aldrig for gammel – spørgsmålet er mere hvornår man finder den. For selvfølgelig kan man finde den store kærlighed, selvom man er i livets efterår og rynker og skavanker har meldt deres ankomst.

Judith lader sig ikke skræmme af alle de tvivlsomme oplevelser hun har i rygsækken. Mænd har der været mange af i Judiths liv og oplevelserne har mildest talt været forskellige. Trods gamle hjertesorger går hun fortsat rask til værks i forsøget på at finde en mand at dele livet med.

  Referencer

  Uforpligtende forespørgsel på Judith Rothenborg

  Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Eller ring til os på

  Tlf: 35 11 21 31

  Foredragsemner med Judith Rothenborg