Henter Indhold ...

Jørgen Nielsen

Konsulent, foredragsholder og direktør for København Zoo

Jørgen Nielsen er manden, som med afsæt i sine fantastiske turn arounds gennem de sidste 20 år i nogle af Danmarks stærkeste virksomheder, fortæller om hemmeligheden bag. Jørgen Nielsen foredrag henvender sig til alle medarbejdere, ledergrupper, teams, direktører, bestyrelser og ejere i det private og offentlige. Hør hvordan Jørgen Nielsen som direktør for nogle af danmarks største virksomheder mod alle odds har skabt begejstring, fremgang og banebrydende resultater i forhold til vækst, trivsel og fornyelse.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jørgen Nielsen er direktør for Københavns Zoo, men har i 20 år haft stillinger i store danske virksomheder som Adm. direktør, og koncerndirektør, først i Profil Optik A/S og siden i Dagrofa A/S, hvor han stod i spidsen for 4 stærke kædeformater, Meny, Spar, Eurospar og Min Købmand med en omsætning på 15 mia. og 7000 medarbejdere. I tæt parløb med sine medarbejdere, stod Jørgen Nielsen for stiftelsen af den førende nye dagligvarekæde Meny, der på bare 8 måneder leverede dramatiske omsætningsresultater.

I dag har han sagt sin direktørstilling op for først at blive selvstændig konsulent, hvor han med afsæt i sine egne succeser og erfaringer, rådgiver mange forskellige virksomheder i at levere kraftfulde og resultatgivende indsatser mhp. at udbrede den vækstkultur som er så fundamental afgørende for resultatskabelsen i ambitiøse virksomheder. I dag er han direktør for Københavns Zoo og bestrider desuden poster som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i flere kendte virksomheder.

  Jørgen Nielsen foredrag

  Fra hverdagens autopilot til ny dagsorden

  • Lær at skifte medarbejdernes og virksomhedens mentale chip og opnå dramatiske vækstforbedringer
  • Foredraget sikrer resultatskabelse i ambitiøse vækstvirksomheder, som ønsker vækst og sikring af at forretningplaner bliver eksekveret og gennemført. Jørgen svarer i sit foredrag på væsentlige spørgsmål såsom: Hvor skal væksten komme fra? Hvordan sikrer jeg at min strategi og forretningsplan holder? Hvordan får jeg sammen med medarbejderne planen eksekveret? Vigtigst – hvordan sikrer jeg medarbejderne er top motiveret og engageret år efter år?
  • Med afsæt i sin passion for ledelse, medarbejdere og sine eventyrlige eksekveringsevner leverer Jørgen Nielsen håndgribelige beviser for, at enhver vækstrejse mod bedre resultater starter med at træffe beslutning om at medarbejderne, ledelsen, ejerne og bestyrelsen skal være i stand til at skifte deres ” mentale chip ”
  • De fleste virksomheder har basalt set styr på strategi, forretningsplaner, formål, vision, mission men må konstatere at der i 99 % tilfælde mangler fokus og evner til samlet at få gennemført og eksekveret som et stærkt team. I får i foredraget konkrete værktøjer til at forstå og evne at sætte ny dagsorden for hele virksomheden i forhold til disse problemstillinger
  • Med afsæt i sine 20 års erfaring i at skabe resultater, øser Jørgen ligeledes ud af sin egen ledelsesfilosofi og kommer igennem fordraget ind på løsningen og vigtigheden af sammenhængen mellem medarbejdere, kultur, vækst dna og eksekveringsevne.
  • Foredraget leveres med en energi, tro og overbevisning, så man som tilhører ikke kan undgå at blive smittet og motiveret til at tage direkte hjem og anvende værktøjerne.

   

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jørgen Nielsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jørgen Nielsen

Foredragsemner med Jørgen Nielsen