Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Hør en ekspert fortælle om målsætning, high performance og teambuilding

Jesper Bank foredrag

Jesper Bank

Danmarks største sejlsportsstjerne og en erfaren foredragsholder, når det kommer til samarbejde, teams og vinderkultur.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Jesper Bank er en god og vedkommende historiefortæller, som formår at tryllebinde sit publikum og få dem til at reflektere over egen ledelsesadfærd."

Helle Bruun Madsen - Lederne Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Jesper Bank

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jesper

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Det er den unikke kombination af erfaringer fra både elitesport og erhvervsliv, der gør Jesper Bank i stand til at drage paralleller mellem det benhårde konkurrencemiljø og erhvervslivets tilsvarende processer. Hans foredrag er inspirerende for både virksomheder og organisationer, der vil præstere bedre eller opnå bedre samarbejde.

Jesper Bank er en af landets største sportsstjerner. Han har igennem sin karriere som elitesportssejler hentet to olympiske guldmedaljer hjem til Danmark. Han har desuden deltaget i og vundet flere verdens- og europamesterskaber. Jesper Bank har siden også trænet andre sejlere og var træner på 49’er båden, der ved OL i Beijing 2008 også hentede guld.

Målsætningen om at vinde ligger både hos Jesper selv, men også i hans evne til at inspirere andre. Jesper Bank modtog desuden i 2003 Carl Bro-prisen, som gives til en person, der gennem sit virke og engagement har inspireret sine omgivelser på en visionær og original måde. Dermed kom han i fornemt selskab med blandt andre Jørgen Mads Clausen, Kasper Holten og Uffe Elbæk, som har modtaget prisen tidligere år.

Denne baggrund giver Jesper Bank tyngden til i sine foredrag at fortælle om målsætning, high performance og teambuilding. I forhold til sine foredrag, der ofte er benyttet af erhvervslivet, har Jesper Bank dog også sideløbende i mere end 12 år, parallelt med de olympiske satsninger, bestredet jobs som salgs- og udviklingschef.

Se foredrag med Jesper Bank

  Jesper Bank foredrag

  Startskud til toppræsentationer

  • Jesper Banks inspirerende foredrag og teambuilding-kurser tager udgangspunkt i hans mangeårige erfaringer med at opbygge succesfulde teams indenfor elitesport og erhvervsliv. Hans foredrag og teambuilding-kurser bliver benyttet i en lang række markante danske virksomheder. Følgende emner berøres:
  • Når ledere og medarbejdere skal inspireres til at turde tænke ambitiøst, når et større udviklingsprojekt skal sættes i gang, når lederens rolle er væsentlig for at få teamet til at toppræstere, når organisationen skal fasttømres til fælles indsatser og når en gruppe skal udvikles som team.
  • Selv virksomheder med vind i sejlene kan have gavn af nye impulser; at søge viden og erfaring udenfor organisationen for at udnytte ressourcerne aktivt. Teamarbejde og kommunikation er væsentlige parametre i både det offentlige og det private erhvervsliv.

  Jesper Bank foredrag

  Holdet & Lederen

  • I dette inspirerende foredrag fortæller Jesper Bank om, hvordan du får dit team til at samarbejde, hvordan du opbygger dit hold, synliggør dine mål og strategi, effektiviserer din kommunikation og udtrykker hierarki. Det er også et foredrag om, hvordan du bedre kan løse konflikter, skabe motivation og tillid og samtidig være mentor for dine kollegaer.

  Jesper Bank foredrag

  Stress

  • Jesper Bank har mange års erfaring med high performance og målsætninger, og giver i dette foredrag sine tilhørere gode redskaber til at arbejde og samarbejde under pres. Han fortæller om, hvordan man evner at holde sin koncentration, kommunikere under pres og hvilken kommunikation, der stresser mere end den gavner. Det handler om at kende sin komfort-zone, skabe et øverst stabilt præstationsniveau. håndtere risiko og selvtilrettelægge sin stress – så den ikke overtager kontrollen over dig og din krop.

Referencer

Jesper Bank er en god og vedkommende historiefortæller, som formår at tryllebinde sit publikum og få dem til at reflektere over egen ledelsesadfærd.

Helle Bruun Madsen

Lederne

Et rigtig godt foredrag, krydret med en god humor, og hvor pointerne og paralellerne til erhvervslivet var tydelige gennem det, der blev fortalt om praksis.

Chanette Boel Thor

Siemens Wind Power A/S

Den meget spontane og direkte formidling gjorde foredraget levende og nærværende.

Christina Westfal

Sygehus Sønderjylland

Super inspirerende, spændende og god formidling af budskabet. Et tydeligt og let forståeligt engelsk samt en person, der formår at skabe en god og hyggelig atmosfære omkring sin person. Fagligt var foredraget også meget interessant og gav et par gode idéer og tips til teamwork i vores organisation.

Bettina Meiling-Nielsen

TeleBilling A/S
Uforpligtende forespørgsel på Jesper Bank

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

4.75 ud af 5 stjerner

"Jesper Bank er en god og vedkommende historiefortæller, som formår at tryllebinde sit publikum og få dem til at reflektere over egen ledelsesadfærd."

Helle Bruun Madsen - Lederne Se alle referencer

Foredragsemner med Jesper Bank