Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Jens Arentzen

Skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter og en af landets absolut mest benyttede foredragsholdere

Få en oplevelse, som I aldrig glemmer med Jens Arentzen, der er en af landets absolut bedste foredragsholdere. Levende, underholdende men med seriøs kant inddrager han sit publikum og udfordrer deres vanetænkning med sine personlige, provokerende og rørende foredrag, der går lige i hjertet. Jens har holdt tusindvis af foredrag, og opnår altid imponerende evalueringer. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jens Arentzens foredrag er yderst populære og scorer altid topkarakter hos tilhørerne, og i dag er Jens af samme årsag en af landets mest eftertragtede foredragsholdere. Han formår at skabe en unik stemning i samspillet med sit publikum, og hans foredrag behandler emner som empati, nærvær, kommunikation og motivation – alt sammen på en gribende og humoristisk måde.

Udover sine foredrag har Jens stor erfaring som underviser fra Filmskolen, Danmarks Radio og samtlige elevskoler i landet. Jens er skuespilleruddannet, og i den brede offentlighed er han nok mest kendt for sin rolle som Ulrik i ”Matador” samt i  ”Én gang strømer”. Derudover er han medforfatter og instruktør til en lang række danske film som fx ”Flamberede Hjerter”, og har også lavet en del egne produktioner, bl.a. ”Blomsterfangen” og ”Solen er så rød mor”.

Jens Arentzen er, i kraft af sin baggrund og på grund af sit enorme nærvær, en af de førende formidlere inden for skuespilsteknikker, kommunikation og nærvær. Redskaberne som deltagerne får med sig i foredragene egner sig i høj grad til virksomheder og organisationer, der skal præsentere sig både udadtil og indadtil. 

  Jens Arentzen foredrag

  Broken Connections

  • Få sat tingene på hovedet, og indse hvordan vi langsomt, og uden at tænke over det, er kommet til at fordømme og skampåføre børn, unge, familiemedlemmer og medarbejdere, som får sygdomme, diagnoser og krav de ikke kan leve op til. Vi sender dem til psykolog, til psykiater, i specialklasser og i arbejdsprøvninger – de er forkerte, mangler resilliens og skal rettes op – og vi tænker slet ikke på, at vores børns ADHD, vores unges selvskade og medarbejdernes depressioner eller stres måske er tegn på et samfund, der har mistet kontakten til dét essentielle – ikke på manglende resilliens og modstandskraft – og at dét blir man syg af.
  • Der ligger som regel noget bag, når der kø ved håndvasken, når vores barn slår ud eller vores medarbejder står af – så er det seretonon-produktionen, der skal hjælpes i personens hjerne, så er det life-work-balancen, der skal nivileres.
  • Hvad nu hvis en menneskekrop er ligesom et dyrs? Vi har brug for at føle sikkerhed, mening og være i mærkbare relationer – og det er dét der ligger bagved tidens psykiske diagnose-opblomstring – at vi ikke længere føler sikkerhed, mening og mærkbare relationer. Kom og hør konsekvenserne, hvis vi ikke lykkedes med at redefinere mening efter, at Gud er død, og at vi ikke længere pr. autoamtik fører den fædrende gård videre.
  • Er det meningen, at man bare skal forløse sit potentiale, få gode karakterer og tjene mest mulige penge – eller er ensomheden og meningsløsheden netop årsagen til sammenbrud, udbrud og angst i en langt langt større skala end vi hidtil har set tegn på endnu?
  • Forstå hvordan mærkbare relationer og dét at føle mening ikke er en luksus, men et grundvilkår, som vi har sluppet fri uden at erstatte med andet end markedet. Man kommer ikke ustraffet fra at fjerne ‘en tidligere sammenhængende tro’ uden at erstatte det med noget andet givende meningsfuldt. Frihed er absurd som mening – det handler om at blive fri af noget – men spørgsmålet er, hvad det er, vi skal binde os til, connecte med og knytte os til.
  • Hvis dét spørgsmål ikke besvares vil lystyachterne bare blive større, lønningerne skyhøje og store dele af samfund bukke under – af manglen på connections og relation til noget. Der er en grund til, at også heste står tæt op af hinanden frit på marken.

  Jens Arentzen foredrag

  Kunsten at flytte dit publikum

  • Hensigten med foredraget er at gøre publikum i stand til at formidle, så I kan lykkes med jeres formål – både hos tilhørere (fx med en præsentation) men også generelt hos medmennesker. Oplev at de forvandles foran dig. Jens viser hvordan, I får kropssprog, stemmeføring, nærvær og tilstedeværelse til at komme af sig selv.
  • I foredraget vil du og dine kollegaer undervejs få befriende og konkrete redskaber, der gør jer i stand til at gennemføre indlevende, ægte og dynamiske oplæg, som styrker konflikthåndtering, motivationssamtaler, salg og lignende kommunikation i jeres organisation. Et værdiskabende foredrag for dig, der ønsker at styrke kommunikationen hos dig selv, blandt kollegerne og generelt i organisationen. Og så er det underholdende og sjovt som få! Det er også godt til intern kommunikation i en organisation eller virksomhed.
  • Foredraget er også meget velegnet som hel – og halvdagskursus.

  Jens Arentzen foredrag

  Matador, det du ikke så! – Få et nyt spændende syn på serien

  • Glæd jer til et kærligt, underholdende og inspirerende foredrag, hvor Jens Arentzen forklarer den menneskelige eksistens og dennes udfordringer, ses igennem tv-serien Matadors briller.
  • Jens Arentzen, der i Matador spillede den voksne Ulrik Varnæs, fortæller om dét, han oplever er det unikke ved “nationalklenodiet”. I foredraget fortæller Jens, hvorfor Erik Balling har fået den anderkendte plads i danske film og tv-serier, som han har fået. Du vil opdage, hvilke metoder, der blev brugt til at skabe indlevelse i seriens personer. Du vil få en rundtur i den teknik, der blev benyttet, og som er det afgørende, når vi sidder og ser serien. Teknikken er blandt andet en af grundene til at vi ser den igen og igen.
  • I disse år tales der om, at skuespillerne netop ikke kan tale, ‘vi kan ikke høre, hvad de siger’. Den lyd kender vi ikke fra Matador. Det har to primære grunde, som Arentzen vil demonstrere: betydningen af en såkaldt ‘giraf’ og en læring i kunsten at tale, som ved gud kan blive for meget, så det lyder som Det Kongelige Teater i 1760, men mellemvejen, at det talte kan forstås, er en disciplin, der i de sidste generationer er noget, vi ikke har lært os.
  • Foredraget er for alle filmelskere, Matador-elskere og mennesker, der er optagede af det relationelle; hvordan mennesker forvandler mennesker. Mennesker der måske selv er nysgerrige på, hvordan det kan være, at “vores familie” fik den udgang og udvikling, som slet ikke var, hvad vi havde regnet med.

  Jens Arentzen foredrag

  Empati fører til vækst!

  • Empati er den faktor, der kommer til at skabe fremtidens vækst, og netop dette tager foredraget udgangspunkt i.
  • Deltagerne vil tydeligt mærke, gennem Arentzens turbo-show, hvilket mægtigt værktøj, man selv kan blive i mødet med et andet menneske, såsom sin kollega, sine ansatte, sin kæreste, sit barn mv. I vil få redskaber, som I kan benytte til at skabe empati til møder, præsentationer, forhandlinger og ikke mindst til at motivere andre.
  • Jens Arentzen vil uden tvivl begejstre, motivere og bevise, gennem nemme og tilgængelige øvelser, værktøjer og anvisninger, som man kan tage med hjem og bruge på arbejdspladsen. Lær hvad udtalt, udlevet empati medfører, og hvordan det skaber fantastiske resultater – til radikal gavn for det forretningsmæssige såvel som det personlige liv!

  Jens Arentzen foredrag

  En skæv opvækst

  • Tilhørerne vil få en oplevelse ud over det sædvanlige med dette unikke foredrag, der på én gang er rørende, gribende og inspirerende!
  • Med sin opvækst i skyggen af en psykisk syg mor, beretter Jens Arentzen om ‘skæve’ børn og unge og deres forsvarsmekanismer og reaktioner.
  • I det gribende foredrag, hvor humor og alvor kombineres, vil i opleve at Jens samtidig tør at gå helt tæt på! Foredraget er et af Jens’ mest populære, og det er især egnet til udsatte og til grupper, der arbejder med børn og unge eller andre mennesker med brug for nærvær og empati.

  Jens Arentzen foredrag

  Kusken og de tyve vilde heste

  • Jens Arentzen demonstrerer i dette foredrag begreberne til forvandling – på en sjov, bevægende og håndfast facon, og med udgangspunkt i sit arbejde både som instruktør og underviser på teater- og filmskolerne. Formålet er, at vi som ledere, undervisere, lærere, kolleger, vejledere, ansatte, kammerater, kærester, venner og børn, også får realiteter ud af vores ønsker om at ville de andres udvikling. Og måske er det faktisk en rigtig god idé, at vi begynder med…os selv!
  • Tilhørerne vil blive ramt, rørt og få noget med hjem til både hjernen og kroppen – om forskellen på peicer og intervention – og så den magiske kommunikation!

  Jens Arentzen foredrag

  Stressforgiftning

  • En times tour de force i de destruktive, smittende følelser – som relationer kan bringe os. Stress, der skader børn og unge og gør dem til forkrøblede voksne. Stress, der smitter enhver familie eller arbejdsplads og lammer den.
  • Samtidig demonstrerer Jens Arentzen, hvordan det relationelle kan gøres frugtbart, og blive den afgørende faktor for, om vi føler tillid eller angst. Det er følelser, der styrer os – ikke tanker..! og der er håb forude, hvis vi lærer emotionel intelligens.

  Jens Arentzen foredrag

  Styrk din kommunikation

  • I dette energiske og underholdende foredrag tager Jens Arentzen afsæt i sin bog af samme navn, og hjælper sine tilhørere til at styrke deres vigtigste kommunikative værktøj: dem selv. Et højst inspirerende foredrag, som gør dig bedre til at formidle med power og gennemslagskraft.
  • Jens Arentzen har mange års erfaring og indsigt i de typiske kommunikative udfordringer, der kan opstå både på private og offentlige arbejdspladser. I foredraget viser han, hvordan og hvor du med små midler kan gøre en stor forskel for dig selv og dine kollegaer. Du får enkle og håndgribelige redskaber, som gør dig i stand til at gennemføre ægte, indlevende og dynamisk kommunikation – både professionelt og privat.
  • I foredraget har Jens Arentzen fokus på tre vigtige kerneområder i den gode kommunikation: PERFORMANCE: herunder intention og framing, TRAGTEN: at forstå og sætte sig i andres sted og FORLØSNING: herunder at fange, fastholde og fryse [ dit publikum med ] dine fortællinger.
  • Glæd dig til et lærerigt, konkret og morsomt foredrag om kommunikation, og hvordan vi alle kan styrke vores egen.

  Jens Arentzen foredrag

  Teambuilding og peptalks

  • Ud over de ovenfor beskrevne foredrag, laver Jens Arentzen også både foredrag, workshops og kurser omkring motivation og teambuilding.
  • Det gælder blandt andet kurser, hvor deltagerne gennem løsning af konkrete opgaver bliver bevidste om egne styrker og svagheder og om rollefordelingen i grupper.
  • Få en helt speciel oplevelse, hvor Jens Arentzen rykker ved deltagerne og giver masser af inspiration til teams. Dette kan gøres på alt fra 2 timer til 3 dage, efter ønske fra jer.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jens Arentzen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jens Arentzen

Foredragsemner med Jens Arentzen