Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få insiderens gribende historie om OW Bunkers katastrofale kollaps

Jakob Skouboe

Jakob Skouboe

Erhvervsredaktør hos ITWatch og forfatter. Gribende foredrag om olieskabet OW Bunkers kollaps. (Foto af Jan Bjarke Mindegaard)

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jakob Skouboe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Siden 1995 har Jakob Skouboe arbejdet som erhvervsjournalist, og han har gennem årene arbejdet på stort set alle betydende morgenaviser. I sit virke som foredragsholder og forfatter er Jakob Skouboe også særligt interesseret i de store fortællinger i erhvervslivet - både når det går helt galt, og når hårdt arbejde bliver velfortjent betalt.

Et foredrag med Jakob Skouboe giver dig:

  • En enestående mulighed for at komme med bag murene i det ellers tillukkede olieselskab OW Bunker.
  • Historien om OW Bunkers kollaps set fra insidernes perspektiv.
  • Underholdningsværdi og historier fra virkeligheden, der overgår fantasien.

Jakob Skouboe er uddannet på Berlingske Tidende, for derefter at have arbejdet på Politiken i to år. Sidenhen vendte han tilbage til Berlingske på avisens erhvervsredaktion. Herfra gik turen til Dagbladet Børsen, hvor Jakob Skouboe var både redaktør og journalist.

Fra 2015 har han arbejdet i JP Politikens Hus under Watch Medier som redaktør for først FinansWatch og nu som redaktør for ITWatch, som han har startet fra grunden.

Som forfatter står Jakob Skouboe bag bøgerne OW Bunker (2015), hvor han går i dybden med olieselskabets kollaps, og Morten Strunge (2018), der er en biografi om iværksætteren og vejen til hans kæmpestore succes.

Kom med til et Jakob Skouboe foredrag, hvor han viser dig sin sans for at opsnuse de bedste og mest gribende historier i dansk erhvervsliv.

Se foredrag med Jakob Skouboe
Jakob Skouboe foredrag

OW Bunker

  • Hør historien om en af landets mest dramatiske erhvervsskandaler nogensinde, hvor oliehandlerselskabet OW Bunker fra Nørresundby på bare otte måneder gik fra børsnotering og triumf til det totale kollaps med tabet af over fem mia. kr. til følge.
  • Men hvad skete der bag murene i det ellers så tillukkede selskab op til kollapset? Det får du at vide i dette foredrag, hvor erhvervsredaktør Jakob Skouboe, baseret på bogen om OW Bunkers kollaps, tager dig med indenfor og fortæller historien set fra insidernes perspektiv.
  • Foredraget er baseret på interviews med over 30 tidligere ansatte i selskabet, fra top til bund, samt et omfattende materiale af interne dokumenter og fortroligt materiale.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Jakob Skouboe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jakob Skouboe