Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om IT-sikkerhed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om IT-sikkerhed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: IT-sikkerhed

  • I et informationssamfund som det vi lever i, hvor alle kommunikerer dagligt elektronisk via net og telefon, bliver spørgsmålet om IT-sikkerhed mere og mere vigtigt, næsten dag for dag.
  • De fleste helt almindelige hverdags-IT-brugere kender efterhånden til virusprogrammer, til malware og til spyware. I den potentielt farligere ende af skalaen findes også deciderede hackerangreb.
  • Hvad kan man gøre for at opnå større IT-sikkerhed, som virksomhed og som privatperson? Og hvor stor er truslen egentlig, både mod virksomheder og mod den enkelte, private bruger?
  • Foredrag om IT-sikkerhed dykker ned i emnet og forsøger at se på de mange forskellige forhold, d gør sig gældende.