Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Personlige foredrag fra et ungt og allerede yderst erfaren politisk talent

Isabella Arendt

Foto: Henrik B. Hansen

Isabella Arendt

Foredrag om at være ung i politik eller foredrag om ensomhed og selvskade baseret på egne erfaringer

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Isabella Arendt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Isabella

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Isabella Arendt blev for alvor kendt blandt danskerne, da hun under valget i 2019 overtog formandsposten i Kristendemokraterne og blev kaldt ‘Vikaren fra himlen’. Allerede som 14-årig betalte Isabella Arendt for første gang kontingent til et politisk parti, og hun har i en meget ung alder formået at skabe sig en imponerende politisk karriere. Til næste folketingsvalg stiller Isabella Arendt op for Det Konservative Folkeparti. Men Isabellas vej til succes i politik har ikke været uden bump på vejen, og i mange år kæmpede hun med en følelse af ensomhed, hvilket resulterede i voldsom selvskade.

Et foredrag med Isabella Arendt giver jer:

  • En inspirerende indsigt i hvordan man som helt ung politiker begår sig i branchen
  • En kærlig opfordring til at give plads til unge i dansk politik – vi har brug for dem
  • En åbenhjertig og tabufri fortælling om en personlig kamp mod ensomhed og selvskade

En gribende fortælling om at være ung i politik, tabuer og udfordringer

Med en smittende optimisme og åbenhed holder Isabella Arendt foredrag om at være ung i politik og de mange udfordringer og oplevelser, det giver. Derudover åbner Isabella op for sin personlige historie, og fortæller uden omsvøb om sine hårde erfaringer med ensomhed og selvskade. På den måde håber Isabella på, at hun kan være med til at hjælpe andre unge mennesker, der står i en lignende situation. Samtidig er det Isabellas mål at fjerne det tabu, der fortsat er omkring følelsen af ensomhed og de konsekvenser, der følger med den.

Book Isabelle Arendt til et foredrag om at være ung i politik og nogle af hendes personlige erfaringer med ensomhed samt selvskade.

Se foredrag med Isabella Arendt
Isabella Arendt foredrag

Ung i politik

Isabella Arendt var 14 år, da hun første gang betalte kontingent til et politisk parti. Allerede året efter skulle hun forholde sig til personsager, dårlige interviews i pressen og kampen for indflydelse. 

Isabella fortæller om livet i politik og den forskel, der stadig er på de unge og de mere garvede i faget. Derudover kommer Isabella ind på udfordringerne, ved at navigere på den politiske scene i en stadig mere digital tid – når først ungdommens fejlskud er ude på sociale medier, vil de altid følge dig.

Foredraget er også en kærlig men bestemt opfordring til de ‘ældre’ kollegaer i samfundsdebatten – giv de unge en rimelig chance for fodfæste i det danske demokrati. Vi har brug for dem!

Isabella Arendt foredrag

Drop tabuet - personlige erfaringer med ensomhed og selvskade

Det kan være svært at forestille sig, men den smilende og velformulerede Isabella Arendt havde svært ved det sociale, da hun gik i gymnasiet. Det medførte en følelse af ensomhed, som endte ud i massiv selvskade. I seks år kæmpede Isabella med destruktive tanker, indtil hun fandt vejen gennem mørket, og kom ud på den anden side. 

I dag er selvskaden et afsluttet kapitel for den unge politiker, men hun vil meget gerne dele sine hårde erfaringer med andre unge og pårørende, der står i lignende situationer, så flere kan bryde det selvskadende mønster. 

Isabella åbner op for dialog om et svært og vigtigt emne, og giver plads til at stille de vanskelige spørgsmål.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Isabella Arendt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Isabella Arendt