Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Interaktiv skole

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Interaktiv skole. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Interaktiv skole

  • Den interaktive skole ligger vægt på elevdeltagelse, det vil sige det drejer sig i høj grad om at engagere eleverne, således at de tager aktivt del i undervisningen og ikke kun sidder og lytter.
  • Ofte tages moderne teknologiske hjælpemidler i brug, f. eks. computere, tablets, smartphones, etc., og på den måde er interaktiviteten også fordrende for elevernes kendskab til teknologi.
  • Hvad er interaktiv skole for en størrelse, og hvordan adskiller den interaktive skole sig f. eks. fra mere traditioneller former for skolegang?
  • Foredrag om interaktiv skole dykker ned i emnet.