Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Indlæringsevne

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Indlæringsevne. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Indlæringsevne

  • Vi lever i Danmark i et vidensamfund, hvor uddannelse er af betragtelig betydning. Det forventes faktisk at stort set alle tager en uddannelse, og derfor er det generelle uddannelsesniveau herhjemme da også meget højt.
  • I et vidensamfund med højt uddannelsesniveau bliver spørgsmålet om indlæringsevne af stor betydning, og det er ofte denne overordnede vinkel, der bliver indgangsvinklen i foredrag om indlæring og indlæringsevne.
  • Foredrag om indlæringsevne kan også byde på konkrete bud på hvordan indlæringsevnen kan styrkes, f. eks. indenfor uddannelsessektoren eller i erhvervslivet. Hvordan bliver man bedre til at lære?
  • Vi er alle forskellige som mennesker, og det betyder også at vi faktisk ikke lærer på samme måde. Forskellige mennesker lærer ganske enkelt bedst på forskellige måder. Indlæringsevnen kan altså i høj grad også afhænge af f. eks. undervisningsformen.