Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Ildsjæle

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Ildsjæle. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Ildsjæle

  • Ildsjælene er de folk, der brænder for en idé, en passion, og i en sådan grad at de virkelig gør en forskel, får ting til at ske.
  • Der kan være tale om iværksætteren, der stabler et firma på benene, om musikeren, der samler et band, om filmnørden, der laver en lille klub for ligesindede, der måske, efter mange år, vokser til en regulær filmfestival.
  • Hvad kendetegner en ildsjæl, og hvordan fungerer ildsjæle? Kan man gøre noget for at bedre ildsjæles vilkår, og – måske vigtigst af alt – hvordan sørger man for at ildsjæle ikke slukkes?
  • Foredrag om ildsjæle dykker ned i emnet og forsøger at levere svar på den slags spørgsmål samt flere til.