Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Blog

Hvor stor ROI får din virksomhed, når du booker et foredrag?

Tilbage til blog

14. januar 2020

Hvor stor værdi har det egentlig for din organisation, når I har haft besøg af en professionel foredragsholder? Det afhænger selvfølgelig af en række parametre. Har I haft et enkelt foredrag med en top-motiverende foredragsholder, som har inspireret jer og givet jer konkrete værktøjer til hverdagen på arbejdspladsen, som I nu benytter og kan mærke gode resultater af? Eller har I haft en foredragsholder tilknyttet som ekstern konsulent over en længere periode? Har I “bare” hørt en spændende og livsbekræftende historie, som har sat jeres eget liv og jeres hverdag på jobbet i et bedre perspektiv? Det kan være svært helt konkret at måle ROI [return of investment] på et foredrag, men vi har alligevel forsøgt. 

Investering i dine medarbejdere er en fordel for alle

Som leder er det vigtigt at investere i sine medarbejdere. Ikke kun med kurser og mindre workshops, fredagsbar, massage- og frokostordning, men også rent moralsk og for fællesskabets skyld. Det er ofte her, at en ekstern foredragsholder bliver en rigtig god investering. Mere motiverede og glade medarbejdere har færre sygedage, arbejder mere effektivt og gavner i sidste ende din forretning. 

Et foredrag med en ekstern foredragsholder forbedrer ikke kun arbejdsmoralen, trivslen og effektiviteten. Foredragsholderen kommer også udefra og ser ind på jeres organisation med friske øjne og giver dermed et bredere og anderledes perspektiv på jeres udfordringer, og ikke mindst, hvordan disse kan løses. 

Hvis du som leder skal implementere et nyt projekt for dit team kan det også være en fordel at hyre en ekstern foredragsholder. Det kan f. eks. være en foredragsholder, som er ekspert i time management, og som kan være med til at holde fokus på projektets tidsplan og nå de opsatte mål, hvilket i sidste ende sparer din virksomhed penge. 

En ekstern foredragsholder er typisk ekspert inden for sit felt, uanset om det er stress, arbejdsglæde, sundhed, forandringsledelse eller hvad det nu måtte være, og kommer derfor med den nyeste viden og forskning inden for det felt. Det sparer dig og din organisation tid i sidste ende, da I ikke selv skal ud og opstøve den relevante information, lære nye modeller eller arbejdsmetoder fra bunden, og I slipper også for at begå fejl, som senere hen koster. En ekstern foredragsholder giver jer den nødvendige introduktion og er tilgængelig for alle opklarende spørgsmål, der kan dreje jer i den bedste retning hvad angår netop jeres kommende projekter og mål. 

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.