Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Foredragsholdere om Hverdagen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Hverdagen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om hverdagen (2)

Help me choose

Om emnet: Hverdagen

  • Jeg holder af hverdagen,’ skrev Dan Túrell, men hvad er hverdagen egentlig for en størrelse, og i hvor høj grad varierer den fra person til person, fra dag til dag?
  • Man siger at det er vigtigt at have en hverdag, har folk været ude for traumatiske oplevelser, så hører man dem nogle gange sige, at nu længes de snart efter at det bare kan blive hverdag igen.
  • Men hvad er hverdagen, hvad definerer den og hvad betyder den for os? Og er der noget om at vi måske har en tendens til at sætte lighedstegn mellem hverdag og traditionelt arbejdsliv? I så fald, er det rimeligt og gavnligt?
  • Foredrag om hverdagen tager emnet under behandling og forsøger at se nærmere på nogle af disse spørgsmål samt flere til.
Request Speaker Fees & Availability