Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Hjernen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Hjernen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Hjernen

  • Det giver ikke helt mening at diskutere hvilket organ, der er vores vigtigste, men der kan næppe være tvivl om at vores hjerne i høj grad er det, der gør os til mennesker. Uden vores hjerne og vores intelligens var vi næppe nået langt som art.
  • Men hvad ved vi egentlig om hjernen? Foredrag om hjernen vil typisk komme i berøring med flere forskellige emner, som kan have med både biologi og psykologi at gøre. Hvordan fungerer hjernen, når vi tænker, når vi føler, når vi drømmer, arbejder, læser eller spiller musik? Og hvad sker der, hvis hjernen ikke fungerer som den skal?
  • Hjernen er lidt som en hyper-avanceret computer, plejer man gerne at sige. Men er det en passende beskrivelse eller blot udtryk for en metafor, der først og fremmest er et produkt af sin tid?
  • Hjerneforskning kan umiddelbart lyde som en kompliceret affære, og det er også tilfældet. Men der findes foredragsholdere, som ikke alene ved noget om hjernen, men som også samtidig ved noget om formidling, og derfor kan fortælle og berette om emnet på en måde, der er såvel forståelig som spændende.