Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Hjernemad

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Hjernemad. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Hjernemad

  • Umiddelbart kan betegnelsen hjernemad måske lyde en smule makaber, men vi er altså ikke på vej i retning af noget, der minder om en zombie-film.
  • Hjernemad er mad, som styrker hjernen, slet og ret. Det er nemlig sådan, at forskellige former for kost påvirker hjernen på forskellig vis. Med de rette kostvaner bedres således chancerne for indlæring, koncentration, fokus, etc.
  • Hvilke former for mad styrker hjernen og holder den skarp og fokuseret? Og hvilke former for mad gør det stik modsatte? Er det noget man bør tage højde for i det daglige?
  • Foredrag om hjernemad ser på hvilke kostvaner der skal til for at styrke hjernen og dens mange funktioner.