Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Hjerneforsker

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Hjerneforsker. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Hjerneforsker

  • Vores hjerne er i høj grad det, der gør os til mennesker. Uden vores hjerne og vores intelligens var vi næppe nået langt som art.
  • Men hvad ved vi egentlig om hjernen? Det er lige netop den slags en hjerneforsker er ekspert i. Hjerneforskningen er i berøring med flere forskellige emner, som kan have med både biologi og psykologi at gøre.Hjernen er lidt som en hyper-avanceret computer, plejer man gerne at sige. Men er det en passende beskrivelse eller blot udtryk for en metafor, der først og fremmest er et produkt af sin tid? Hvor langt er vi egentlig nået indenfor hjerneforskningen?
  • Foredrag om hjerneforskning forsøger at levere svar på nogle af disse spørgsmål.