Henter Indhold ...

Henrik Krogh

Stressekspert, ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder

Henrik Krogh har en unik evne til at videregive sin viden og sine værktøjer på en usædvanlig underholdende og jordnær måde. Han er kendt for at kunne forklare komplekse problemstillinger og indviklet hjernekemi, så alle deltagere kan forstå stoffet, og kan anvende den nye viden og værktøjskassen, så snart de går ud ad døren. Oplev Henrik Kroghs underholdende og tankevækkende foredrag om stress, succes og det at være langtidsfrisk. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Henrik Krogh er kendt for at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist. Han er også kendt som stresseksperten, der om nogen har været med til at udvikle nye metoder og værktøjer til at forebygge stress og øge trivslen på de danske arbejdspladser. F.eks. introducerede han for 10 år siden begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark.

Med 28 års professionel erfaring har Henrik Krogh holdt over 2000 foredrag. Han har bl.a. været rådgiver for DR, SAS, Novo Nordisk, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Demenscenter København og Coca-Cola. Han er forfatter til bestselleren ”Fra overlevelse til overskud”, og til ”Fra battlemind til Safemind”, der fik 6 stjerner af Berlingske Business.

Henrik Krogh var hovedkilde på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress, som udkom på Børsens Forlag i 2002. Dengang blev han bl.a. brugt som ekspert af DR på serien “Stress den moderne syge”. Henrik Krogh er også blevet brugt som ekspert på DR’s “Ha’ det godt”-magasinerne om at være langtidsfrisk og om at forebygge stress. I 2010 fulgte DR magasinet PENGE Henriks projekt i Odense Arrest om at angribe sygefravær fra en helt ny vinkel ved at sætte fokus på dem, der næsten aldrig er syge.

Henrik holder foredrag ud fra strategien ”Humor, håb og handlekraft”, og har en unik evne til at kunne forklare komplicerede og følsomme emner, så alle kan forstå det, og ikke mindst bruge det efter foredraget. Han har konstant fokus på et vigtigt spørgsmål: Nogle kan holde til mere pres end andre, men hvad skal der til for, at de kan blive ved?

  Henrik Krogh foredrag

  Pas godt på de langtidsfriske – lær at gribe ind før den dråbe, der får deres bæger til at flyde over

  • I en travl hverdag er der en gruppe medarbejdere, der ofte går rundt i ledernes blinde vinkel. Der er nemlig aldrig nogen problemer med dem. De møder op hver eneste dag, og stiller altid op, når der er brug for det.
  • Det er de langtidsfriske, der sjældent er syge, og som har et ekstra gear eller 2, så de kan give den en ekstra skalle. Det har der i den grad været brug for i de seneste år. Her har de langtidsfriske trukket et stort læs gennem finanskrise, fyringsrunder og reformer. Mange af dem er derfor i perioder i en tilstand, hvor de er lige så nedslidte som skinnerne hos Banedanmark. De er en tikkende bombe både under sygefraværet og den gode leders samvittighed. Ved at tage et medansvar kan du sikre, at de er skarpe og kampklare, dog kræver det én ting: At du får fat på dem før den dråbe, der får deres bæger til at flyde over.
  • Få en metode til at angribe sygefraværet fra en helt ny vinkel. Forebyg stress og udbrændthed ved at holde øje med de 5 særlige faresignaler hos de langtidsfriske i farezonen. Lær hvordan I kan passe godt på de langtidsfriske både før, under og efter et stort pres.

  Henrik Krogh foredrag

  Fra overlevelse til overskud – lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

  • Bedst som man er optaget af en opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!
  • Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?
  • Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver dig mere overskud. Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv. Og få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen.

  Henrik Krogh foredrag

  Fra battlemind til safemind – foredrag om stress, trivsel og motivation

  • Et lærerigt og underholdende foredrag om vejen til at møde modstand og pres med mod, motivation og arbejdsglæde.
  • Kan en dansk bedemand øge sin trivsel, og en brandmand fra New York forbedre sin livskvalitet? Det kan de, for de har et ekstra gear, der kaldes for battlemind. Det har du også, og du har faktisk flere gear, som gør, at du kan klare ekstraordinære udfordringer i dit arbejdsliv og privatliv. Undersøgelser af langtidsfriske mennesker i verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser, at du for at kunne trives i dine højeste gear, skal kunne beherske overgangen med at skifte fra at være i battlemind til at kunne være helt tryg og afslappet igen.
  • Opgrader din personlige værktøjskasse med nye tips, teknikker og trivselsstrategier, der kan gøre dig og dine kolleger langtidsfriske både til hverdag og fest. Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer. Skift fokus fra dine stresssymptomer til dine trivselstegn. Bliv smitsom med god energi ved at styrke dit trivselssprog. Og hør tankevækkende cases fra det virkelige liv bl.a. langtidsfriske brandfolk fra 9/11.

  Henrik Krogh foredrag

  Bliv langtidsfrisk både til hverdag og fest – foredrag om vejen til lavt sygefravær og høj trivsel

  • Et forrygende, spændende og underholdende foredrag om vejen til at være langtidsfrisk og kunne brænde hele livet uden at brænde ud.
  • Har du set en bilannonce og tænkt: ”Bare det var mig der havde et 6 gear”. Den gode nyhed er, at det har du – og du har faktisk endnu flere gear, som gør, at du kan klare ekstraordinære udfordringer i dit arbejdsliv og privatliv.
  • Undersøgelser af langtidsfriske mennesker i verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser, at du for at kunne trives i dine højeste gear uden at blive syg af det, skal kunne beherske overgangen med at skifte fra at være på til at kunne være helt tryg og afslappet igen. Få nye tips, teknikker og trivselsstrategier til værktøjskassen, der kan gøre dig og dine kolleger langtidsfriske både til hverdag og fest.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Henrik Krogh

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Henrik Krogh

Foredragsemner med Henrik Krogh