Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Fra overlevelse til overskud med Henrik Kroghs redskaber

Henrik Krogh Foredrag

Henrik Krogh

Stressekspert, ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder - Underholdende, lærerige og tankevækkende foredrag om stress & trivsel.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5."

Jimmy Gørtz, Director Human Resources - SAS Ground Services Denmark A/S Se alle referencer

Et foredrag med Henrik Krogh giver dig:

 • Henrik Kroghs foredrag er et sikkert valg, hvis du vil have et inspirerende og underholdende foredrag om trivsel og stress
 • Han bragte konceptet langtidsfrisk ud på de danske arbejdspladser – hver gang med topkarakterer
 • Det er ikke uden grund at hans foredrag har fyldt Cirkusbygningen adskillige gange
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Krogh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Henrik Krogh har en unik evne til at videregive sin viden og sine værktøjer på en usædvanlig underholdende og jordnær måde. Han er kendt for at kunne forklare komplekse problemstillinger og indviklet hjernekemi, så alle deltagere kan forstå stoffet og kan anvende den nye viden og værktøjskassen, så snart de går ud ad døren. Oplev Henrik Kroghs underholdende, lærerige  og tankevækkende foredrag om stress, trivsel og det at være langtidsfrisk. 

Et foredrag med Henrik Krogh giver dig:

 • Henrik Kroghs foredrag er et sikkert valg, hvis du vil have et inspirerende og underholdende foredrag om trivsel og stress
 • Han bragte konceptet langtidsfrisk ud på de danske arbejdspladser – hver gang med topkarakterer
 • Det er ikke uden grund at hans foredrag har fyldt Cirkusbygningen adskillige gange

Henrik Krogh er kendt for at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist. Han er også kendt som stresseksperten, der om nogen har været med til at udvikle nye metoder og værktøjer til at forebygge stress og øge trivslen på de danske arbejdspladser. F.eks. introducerede han for 12 år siden begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark.

Med 30 års professionel erfaring har Henrik Krogh holdt over 2000 foredrag. Han har bl.a. været rådgiver for DR, SAS, Novo Nordisk, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Demenscenter København og Coca-Cola. Han er forfatter til bestselleren ”Fra overlevelse til overskud”, og til ”Fra battlemind til Safemind”, der fik 6 stjerner af Berlingske Business.

Henrik Krogh var hovedkilde på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress, som udkom på Børsens Forlag i 2002. Dengang blev han bl.a. brugt som ekspert af DR på serien “Stress den moderne syge”. Henrik Krogh er også blevet brugt som ekspert på DR’s “Ha’ det godt”-magasinerne om at være langtidsfrisk og om at forebygge stress. I 2010 fulgte DR magasinet PENGE Henriks projekt i Odense Arrest om at angribe sygefravær fra en helt ny vinkel ved at sætte fokus på dem, der næsten aldrig er syge.

Henrik holder foredrag ud fra strategien ”Humor, håb og handlekraft”, og har en unik evne til at kunne forklare komplicerede og følsomme emner, så alle kan forstå det, og ikke mindst bruge det efter foredraget. Han har konstant fokus på et vigtigt spørgsmål: Nogle kan holde til mere pres end andre, men hvad skal der til for, at de kan blive ved?

Se foredrag med Henrik Krogh
Henrik Krogh foredrag - NYHEDEN

Kernetrivsel - foredrag om langtidsholdbar arbejdsglæde

Hvad skal der til for at passe godt på dig før, under og efter en krævende tid? Det spørgsmål får du svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde.

Erfaringerne fra 12 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser tydeligt et behov for en særlig viden om tre trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende.

Få enkle værktøjer til at bruge den viden i praksis både på jobbet, og når du har fri.  For når din kernetrivsel er høj, så kan hele verden bare komme an. Men når den er lav, bliver du kamptræt, og så kan hele verden vælte bare ved at få en gummiand i panden.

 • Lær to enkle test til at sikre din kernetrivsel
 • Kend faresignalet hvis din kernetrivsel daler
 • Få styr på de tre vigtigste trivselstilstande
Henrik Krogh foredrag - BESTSELLEREN

Fra overlevelse til overskud – lær at stortrives og bliv langtidsfrisk

Bedst som man er optaget af en opgave, angribes man bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!

Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?

 • Lær kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver dig mere overskud.
 • Bliv inspireret af cases fra det virkelige liv.
 • Få den nyeste viden om trivselsstoffer i hjernen.
Henrik Krogh foredrag - NY CORONA OPDATERET UDGAVE

Fra battlemind til safemind – foredrag om stress, trivsel og motivation

I tilstanden battlemind har du nogle ekstra gear til at klare ekstraordinære udfordringer på jobbet, og når du har fri. Her er din hjerne i samme tilstand som hos soldater i krig, brandfolk i aktion eller jordemødre under en kompliceret fødsel. De stærkeste stresshormoner giver dig midlertidige superkræfter, og de kraftigste trivselsstoffer hjælper med at bevare motivationen og holde humøret oppe i en krævende tid..

Under og efter battlemind har du brug for en særlig grundviden og en ekstra værktøjskasse. Det viser

undersøgelser af langtidsfriske mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs. For alle kan komme op i de ekstra høje gear, men det er ikke kun soldater, der efter en krig kan have udfordringer med at komme helt ned i gear og i safemind igen. Det kan mange andre faggrupper også efter ekstraordinære udfordringer,

 • Lær om dine ekstra gear og tilstanden battlemind.
 • Få indblik i den nyeste hjerneforskning om trivselsstoffer.
 • Bliv opmærksom på dine trivselstegn og dit trivselssprog.
 • Hør tankevækkende cases fra det virkelige liv bl.a. brandfolk fra 9/11.

  Referencer

  Et meget intenst og sjovt foredrag som alle i vores gruppe kunne bruge til noget.

  Helle Dromph

  Novo Nordisk A/S

  Det var et rigtig godt og givtigt foredrag. Henrik var god til at tage emner frem fra vores hverdag, og på den måde gøre eksempler og episoder genkendelige. Det er ofte med til, at deltagerne får mest ud af et foredrag. Henrik fik hele salen med, ingen "hang", da alle skulle have "det hele med".

  Tove Grølsted Thomsen

  Silkeborg Kommune

  Levende, konstruktivt og inspirerende.

  Evy Grønvall

  Finansforbundet

  Henrik var meget engageret og vi fik tilpasser foredraget til vores tema.

  Niels Jensen

  Finansforbundet

  Det var meget fint at Henrik kontaktede os før foredraget, så han fik den aktuelle vinkel på. Må sige at han ramte lige i plet - alle var meget tilfredse!

  Claus B Christensen

  Halsnæs Kommune

  Fantastisk formidler og super indhold.

  Vibeke Alberg

  Hørsholm Kommune

  Henrik er en dygtig historiefortæller, der uden hjælpemidler fastholdt deltagernes opmærksomhed i to timer.

  Kirstine Sidenius

  Glostrup Kommune

  Oplægget var super, og Henrik havde i høj grad tilpasset det vores ønsker, idet det var 2. gang, vi brugte ham i en konkret sammenhæng.

  Anne Lemcke

  Viborg Kommune, HR og Kvalitet

  Det var over al forventning.

  Lilly Pedersen

  Frederikshavn Kommune

  Henrik Krogh formidlede et seriøst og til tider sårbart emne på en sjov og inspirerende måde - både for personalet og ledelsen.

  Anita Kleischmann

  Børnehuset Louisegården

  Henrik har en enestående evne til at kunne fortælle om komplicerede emner på en ikke-akademisk måde, så vi alle kan forstå det, og bruge det til noget, så snart vi går ud ad døren.

  Lars Green, adm. direktør

  Novo Nordisk Corporate Finance

  Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5.

  Jimmy Gørtz, Director Human Resources

  SAS Ground Services Denmark A/S

  Henrik er en af de få, der kan begejstre en samling vestjyder, der lige har spist.

  Koncern HR

  Arla Foods

  Fantastisk inspirerende, humørfyldt, engageret, energiladet, brugbart, interaktivt, informativt, personligt og med en god portion selvironi. Virker desuden, som om Henrik Krogh har viden og passion nok omkring emnet til minimum 20 timers foredrag! Man kan mærke, at han brænder for sagen, han er jo næsten ikke til at stoppe igen! :-) - Fedt, også, med personlig opringning fra Henrik.

  Vibeke Juul Nielsen

  Carletti A/S

  Foredraget var fuld af energi og Henrik er meget professionel. Det har det hele og passede godt til vores målgruppe - facts, humor og lethed. Og så smitter Henrik på en positiv måde og man får noget med hjem at tænke over. Dejlig oplevelse.

  Ditte Brændgaard

  Fredensborg Kommune

  Vi havde 300 medarbejdere med til 3 foredrag med Henrik Krogh. Har fået gode tilbagemeldinger på det - de har haft en lærerig og spændende dag med Henrik Krogh. Han leverer varen og ved hvad han taler om! Fantastisk levende og det er nu flere måneder siden første foredrag i Varde Kommune, og det er mit indtryk, at det absolut ikke er glemt endnu!

  Heidi Birkler

  Varde Kommune

  Henrik talte lige ind i de kommunale lederes og tillidsvalgtes verden. Hans facon er sjov - man bliver underholdt, men på en meget begavet måde. Det er jo ikke nyt, at vi altid skal se på det positive, men Henrik tvister de kendte dagsordener, så man bliver bragt videre og får nogle øjenåbnere.

  Anne Lemcke

  Viborg Kommune

  Henrik begejstrede en række controllere som arbejder inde for Erhvervsskoleverden og hans emne var meget relevant syntes de fleste. Vi har selv en evaluering af vores arrangement og Henrik scorede top karakter.

  Kirstine Linhart Mortensen

  Selandia, Center for Erhvervsrettet uddannelse

  Det er svært at sige andet end, at det var et fuldstændig fantastisk indlæg på vores Projektdag 2010.

  Charlotte Cordua

  Mannaz A/S

  Henrik er en mønsterforedragsholder. Fantastisk morsom formidling af et budskab med substans.

  Carsten Ammitzbøll

  Odsherred Kommune, HR og Personale

  Et dejligt livsbekræftende foredrag - med både humor og alvor. Mange af tilhørerne kunne nikke bekræftende og genkende situationer fra egen hverdag.

  Babcock & Wilcox Vølund

  Humoristisk, god til at opfange stemningen, gode historier til at opsummere pointer i foredraget. Bruger dagligt både privat og arbejdsmæssigt de små pointer - såsom at trække vejret ordentligt - at sige gode ting i stedet for dårlige/negative ting til sig selv.

  Camila H Bang

  Syddjurs Kommune, Natur og Vejservice, Materielgården i Ebeltoft

  Et meget lærerigt, brugbart og morsomt arrangement med Henrik Krog! Alle var begejstrede og havde taget meget noget med hjem. Mange af os "boblede" og måtte fortælle familie og medarbejdere om de nye måder hvorpå man kan betragte friskhed og sygdom.

  Elna Madvig

  Bornholms Regionskommune

  Det var et helt forrygende foredrag...nærmest stand-up-show. Vi blev underholdt i samtlige 90 min.

  Henrik Terp

  Mariagerfjord Kommune, Det Lokale Beskæftigelsesråd

  Henrik ramte lige i øjet i forhold til vores tema. Attraktive arbejdspladser i en forandringstid, hvor langtidsfriske er en vigtig ressource.

  Dorthe Jensen

  Næstved Kommune

  Fantastisk formidler med stand-up komik, reelle fakta og selvhjælpsmetoder i tilpas doser. Desuden meget imponerende at Henrik er i stand til at underholde i to timer uden manuskript.

  Line Yde Søndergaard

  Lolland Kommune

  Henrik har en fremragende evne til at "nå" folk, om emner der påvirker det daglige arbejdsliv. Han har en behagelig måde at formidle stoffet på - krydret med eksempler og god humor. Foredraget langtidsfrisk og langtidsholdbar et er rigtig godt foredrag, der giver stof til refleksion, og en masse redskaber, der er anvendelige.

  Sanne Aaskov

  Greve Kommune, Center for dagtilbud

  Underholdende og indsigtsgivende, Henrik har en imponerende evne til at fastholde tilhørernes opmærksomhed og til at tilpasse foredraget efter målgruppen.

  Lisbeth Madsen

  Region Syddanmark, Regionshuset

  Det var rigtigt godt - underholdende og gav samtidigt stof til eftertanke.

  Hanne Skjerning

  Århus Kommune, Lokalcentrene Frederiksbjerg

  Vi havde en rigtig god aften i selskab med Henrik Krogh. Vi fik i allerhøjeste grad rørt lattermusklerne. Han er fantastisk til at formidle budskaber på en sjov måde.

  Henriette Kramer

  Odense Kommune, Hyldestenten

  Meget positiv tilbagemelding fra deltagerne. Et meget inspirerende foredrag.

  Pia Nielsen

  Vejdirektoratet

  Henrik formåede at ramme plet og favne målgruppen.

  Anne Torp

  Odense Kommunale, Ældreplejen

  Tak for et godt foredrag, der også indeholdt humor. Henrik kom og var meget oplagt og var god til at opsnappe "stemninger" i salen. En god ting var at henrik vidste besked med vores efterfølgende foredagsholdere og kunne lægge "spor" til dem. Meget fint.

  René Schouw

  Skolelederforeningen i Københavns Kommune

  Vi var meget begejstrede for Henrik Kroghs foredrag omkring stress. Det er fantastisk at han formår at holde et oplæg i næsten to timer uden at bruge en eneste PowerPoint, og samtidig holde folks opmærksomhed. Vi kan varmt anbefale Henrik Krogh som foredragsholder.

  Line Lindberg

  Herlev Hospital, Sundhedsudvalget

  Lærerigt og morsomt.

  Tina Mikkelsen

  Vejle Kommune, Teknisk Forvaltning, Drift og Anlæg

  Henrik var meget professionel og bød på mange gode budskaber. Han var til stor inspiration for vores ledere, og så var han mildest talt hylemorsom. Jeg har ikke oplevet så stor tilfredshed fra vores målgruppe før.

  Kirsten Brandenborg

  Odense Kommune, Ældre og Handicapforvaltningen

  Henrik er super god og meget levende i sin formidling!

  Sanne Peitersen

  Vasac Slagelse

  Henrik formidlede budskabet på en god og underholdende måde.

  Christina Knakkergaard

  Roskilde Kommune, Børn og Kultur

  Spændende, levende og vedkommende.

  Mette Elsig

  Gladsaxe Kommune, Børne- og Kulturforvaltningen

  Henriks foredrag var både relevant og interessant for deltagerne. Der var både humor og alvorlige temaer i foredraget, der blev leveret med stort engagement.

  Erik Jensen

  Forsikringsselskabet Vejle Brand G/S

  Kan varmt anbefale Henrik Krogh til andre, der vil arbejde med begrebet langtidsfrisk og det gode arbejdsmiljø.

  Søren Andreasen

  Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie

  Henrik fanger tilhørerne og er meget inspirerende at høre.

  Bente Lund Larsen

  Sygehus Thy- Mors - Personaleforeningen

  Henrik Krogh leverede et tempofyldt foredrag om work life balance for omkring 80 medarbejdere fra Danfoss i Silkeborg. Tilhørerne var fortrinsvis produktionsmedarbejdere, og de mandlige tilhørere var i overtal. Henrik Krogh fangede alle ind fra starten og gav et humoristisk men samtidig dybt alvorligt foredrag om stress, udbrændthed, trivsel og langtidsfriskhed blandt medarbejdere. Vi fik nogle gode "værktøjer" til brug på arbejde og for så vidt også derhjemme. Jeg kan varmt anbefale Henrik Krogh.

  Conny Skovgaard

  Danfoss A/S

  Henrik Krogh har fået utroligt mange fine evalueringer med herfra de godt 200 deltagerne i Sorø Kommune. Indgangsvinklen til de langtidsfriske var spot on, og jeg fornemmer et ændret mindset i organisationen. Mere kan jeg ikke forlange!

  Rikke H Mauritzen

  Sorø Kommune

  God og levende foredragsholder.

  Rikke Kristensen

  FTF Region Sjælland

  Henrik er utroligt nærværende - det er et plus, at han ikke bruger Powerpoint. Selvom jeg havde hørt foredraget før, så fortælles det hver gang på en ny måde - dog med de samme pointer. Henrik har sit baggrundsmateriale i orden - der ligger forskning og viden bag det han siger. Og han har selv været med til at forske!

  Carina Holm

  BUF, A Klynge I

  Det var et super godt foredrag. Henrik fik gjort det meget levende og det at det var 100% uden PowerPoint og papirer gjorde det meget intenst. Jeg har også fået meget god feedback fra kollegaerne der var med (både medarbejdere og ledere/managere).

  Christian Blynø

  Coop Danmark A/S - ServiceDesk

  Fint foredrag med en person der havde forståelse for sit publikum. Han fik rosende ord fra flere af deltagerne.

  Julian

  G4S

  Meget levende foredragsholder, som deltagerne kan bruge i deres videre arbejde. Vi kunne tænke os at vide, hvordan man kommer ned i gear.

  Helle Kjærager Kanstrup

  FTR

  Vi har selv evalueret på vores arrangement, og Henrik Krogh har fået rigtig mange rosende ord. Han var virkelig sjov, og samtidig havde han nogle gode budskaber og redskaber.

  Katja Mickley

  Assens Kommune

  Sprudlende og meget engageret foredrag.

  Ingelise Holländer

  Køge Kommune, ITC

  Vi syntes det var et meget livligt, underholdende, humoristisk og inspirerende foredrag, hvor vi fik en masse gode værktøjer, som vi både kan bruge privat og på arbejdet. Henrik var meget nærværende og levende i sit foredrag og han havde "skræddersyet" det godt, så det var relevant for vores faggruppe.

  Mimi Paustian Hummelmose

  Steno Diabetes Center A/S

  Henrik Krogh er utrolig levende og inspirerende. Dygtig formidler - får alle med. Det satte et mærkbart aftryk hos alle i salen. Vi fik alle noget med hjem uanset hvilket niveau vi var på ift. viden om emnet. Stor ros og anerkendelse. Vil klart anbefale foredraget til andre virksomheder.

  Marianne Schütze

  Multidata A/S

  Henrik har en fantastisk evne til at kode sig ind på sit publikum - han retter til og fangerbe dem. Han giver utroligt meget af sig selv - og man kan se at han brænder for det han fortæller. Vi fik en rigtig god aften sammen med ham - han satte mange gode vinkler på nærvær / langtidsraske - som vi kan bruge videre frem.

  Kathe Storm

  Ældreplejen i Odense

  Tusind tak til Henrik Krogh fordi han kunne træde til med så kort varsel. Har kun ros og vil helt klart anbefale Henrik som foredragsholder til andre firmaer. Henrik formåede at gøre materialet interessant og inspirerende på en rigtig god og humoristisk måde og med eksempler som alle kunne relatere til. Ikke mindst var det rigtig godt at få brugbare værktøjer og gode råd med hjem.

  Annette Holm Nielsen

  Dansk Brand og sikringsteknisk Institut

  Henrik Krogh fangede sit publikum lige fra første minut. Han var meget engageret, levende, havde noget på hjertet og så var det hele krydret med en god portion humor. Super foredrag. Vi var alle enige om, at tiden desværre gik alt for hurtigt!

  Karsten Pedersen

  Randers Realskole

  SUPER, PERFEKT, SAD LIGE I SKABET.

  Tina Ellesgaard

  Allerød Kommune

  Underholdende og inspirerende. At tage udgangspunkt i noget alle kan nikke genkendende til, tilsat humor og selvironi, gjorde at alle fik en rigtig god oplevelse.

  Jan Lagoni Jacobsen

  Vorbasse skole

  Det var indholdsmæssigt godt og ramte præsist, det vi havde aftalt. Dejligt med en blanding af humor, viden og ting til at tænke nærmere over - noget man selv kan gøre.

  Anne Margrethe Jørgensen

  Gladsaxe Kommune, Dagplejen Nord

  Det var forrygende, og Henrik havde en god fornemmelse for, at sætte fokus på netop den erhvervsgruppe han stod overfor. Selvfed humor og alvor - mange refleksioner efterfølgende og gode gab og måske færre roterende grilkyllinger den nat??

  Elsebeth Johannsen

  Dagtilbud Hasle

  Et spændende foredrag som fik sat fokus på hverdagens helte i en tid, hvor arbejdslivet på en og samme tid er udfordrende, spændende og tilmed kan være en stressende faktor.

  Pia Schmidt

  Faaborg-Midtfyn Kommune

  Relevant stof. God formiling og underholdende med god humor.

  Lidi Nielsen

  Jobcenter Rebild
  Uforpligtende forespørgsel på Henrik Krogh

  Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Eller ring til os på

  Tlf: 35 11 21 31
  Henrik Krogh
  Henrik Krogh

  5 ud af 5 stjerner

  "Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5."

  Jimmy Gørtz, Director Human Resources - SAS Ground Services Denmark A/S Se alle referencer

  Foredragsemner med Henrik Krogh