Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Handlekraft

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Handlekraft. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Handlekraft

  • I hollywoodfilm er der nok af dem, de handlekraftige helte, der uden at overveje et sekund kaster sig ud i kamp for fædreland, familie og andre såkaldt sunde værdier.
  • Virkelighedens verden ser, sjovt nok, ofte lidt anderledes ud. Det er de færreste af os, der i enhver tænkelig situation ligefrem sprudler af handlekraft. Og hvordan kan det så være?
    Vi er vant til at overveje risici og tænke situationer igennem, og det er ofte temmelig klogt, men de fleste kender nok også til det der med at udskyde måske især vanskelige beslutninger eller krævende arbejdsopgaver. Hvordan kan man opbygge den handlekraft der skal til at overvinde sådanne blokeringer?
  • Foredrag om handlekraft ser nærmere på sådanne spørgsmål og byder måske også ind med konkrete tips til hvad man kan gøre for at styrke egen handlekraft.