Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Hacking

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Hacking. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Hacking

  • Oprindeligt var det engelske udtryk hacking en del af tidlig programmørjargon hos folk, der arbejdede med computere, og det dækkede over programmørens evne til at lave en smart rutine, et særligt spidsfindigt stykke kode, etc.
  • Siden har begrebet fået sin moderne betydning, som går på at trænge ind i datasystemer, bryde ind på fremmede computere, ofte, men ikke nødvendigvis, med det formål at hente skjult eller hemmelig data.
  • Hacking har bl.a. været et populært emne indenfor især firsernes cyberpunk science fiction, og i vore dages internetkultur er hacking snart sagt over alt; fra hacking af Facebook-profiler over industrispionage til militære cyberangreb.
  • Foredrag om hacking ser nærmere på fænomenet og på hvordan det påvirker den digitale verden vi alle lever i nu om stunder.