Henter Indhold ...

Habib Frost

Direktør for Neurescue, læge og iværksætter

Habib Frost sprang 7. klasse over, fortsatte på universitetet i en alder af 17 og blev Danmarkshistoriens yngste læge i alder af bare 23 år. To år senere er han nu succesfuld iværksætter som CEO for virksomheden Neurescue, og er blevet kåret af Berlingske til en af Danmarks 100 største erhvervstalenter.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Habib Frost har kombineret sin lægeuddannelse med en karriere i erhvervslivet for at udbrede sin opfindelse, der sigter mod markant at kunne forbedre overlevelsen ved verdens hyppigste dødsårsag, hjertestop. Habib Frost er passioneret omkring at bruge teknologi og snilde til at løse vores største problemer, og dedikeret til at inspirere andre unge og virksomheder til naturvidenskabeligt iværksætteri.

Børsen vurderede Habib Frosts virksomhed, Neurescue, til at have et potentiale i milliardklassen. I 2015 blev han sendt til det prestigefyldte Singularity University hos NASA i Silicon Valley som vinder af Danmarks bedste ide, og i 2016 vandt han Saxo Banks iværksætterpris. Til daglig leder Habib Frost et hold af ingeniører og erhvervsfolk som direktør af Neurescue.

I 2016 blev Habib Frost udvalgt til Berlingske’s Talent 100 liste. Han er  graduate fra Singularity University hos NASA, uddannet Læge fra Københavns Universitet og Founder & CEO hos Neurescue. I 2017 udarbejdede det amerikanske erhvervsmagasin Forbes dets årlige top 30-liste over de bedste unge under 30 år i Europa, og også her blev Habib Frost hædret på listen under kategorien teknologi for sin opfindelse Neurescue.

  Habib Frost foredrag

  Fra læge til opfinder

  • Hør Habibs unikke og personlige historie om iværksætteri, og om hvordan han med sin opfindelse af Neurescue har formået at bygge bro mellem højteknologi og avanceret lægevidenskab, og således kombineret sin medicinalbaggrund med sin viden indenfor iværksætteri.
  • Ideen til opfindelsen opstod, da han som medicinstuderende var med i en akutlægebil og indenfor et døgn var vidne til to akutte hjertestop, henholdsvis hos en baby og en ung kvinde, hvis liv ikke stod til at redde. Herefter satte Habib alt ind for at opfinde et apparat, der kunne reducere antallet af dødsfald ved akutte hjertestop.
  • Som 25 årig kunne Habib således både kalde sig Danmarks yngste læge samt idemand til en opfindelse med milliardpotentiale.
  • Oplev et inspirerende og motiverende foredrag, som Habib kan vinkle til både skoler, foreninger og erhvervsliv.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Habib Frost

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Habib Frost

Foredragsemner med Habib Frost